sobota, 26 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Najlepszy warsztat samochodowy?

Ostatnio rozbiłem samochód i nie wim do jakiego go oddać warsztatu.
Czy możecie mi polecić dobry warsztat w Łomży lub okolicach.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Najlepszy warsztat samochodowy?

Może Miliszkiewicz ? :)

Ave

w Konarzycach , pod koniec konarzyc jedziesz i po lewej , Wieslaw Dzieminski dobry zaklad

Nie mam najlepszego zdania o Łomżyńskich mechanikach
Cos prostego moga wymienic ale jesli chodzi o diagnostyke i regulacje silnika
to nic wielkiego nie ma co oczekiwac. Trzeba ich pilnowac bo bez pytanie wstawiaja, montuja aby tylko wyciagnac kase. Jeden z solidniejszych , z
ktorym mialem doczynienie to warsztat na Sikorskiego za wieża, choc tez ma swoja polityke.

kazimiez salacki na polowej blacharstwo_lakiernictwo najlepiej

Polecam chłopaków z Senatorskiej - nie wiem czy zajmują się też lakiernictwem ale wiem, że są najlepsi w okolicy jeśli chodzi o mechanikę i instalacje gazowe (w tych nie mają sobie równych).

Pozdrawiam

Pewnie jest wielu dobrych,ale ja mam najwieksze zaufanie do fachowości i kultury obsługi u Pana Roberta Nagrodzkiego w Konarzycach. Nie prowadzi on jednak blacharki.

Robert Nagrodzki to jest fakt...ale chyba najbezpieczniej w serwisie producenta auta, chyba że chcesz sprzedać i zapomnieć.

Gdziekolwiek będziesz to robił- jedna rada.
Ustal od razy koszty robocizny, nie daj zbyć się "dogadamy się", czy "do wójta nie pójdziemy"... Potem zawsze okazuje się, że były niespodziewane komplikacje podwyższające koszty a kosztorys zawiera doliczoną date i odległość z Ziemi do Księzyca, z którego brane są ceny.
Jak fachowiec nie wie ile jego robocizna i części będą warte, to nie jest fachowcem!

Tadsen, chwalę sobie tego człowieka. Mieści się na Piłsudskiego obok Stacji Paliw p. Kurpiewskiego.

marekM napisał(a):

> Tadsen, chwalę sobie tego człowieka. Mieści się na
> Piłsudskiego obok Stacji Paliw p. Kurpiewskiego.

Dzięki za polecenie!

---------
warsztat samochodowy
https://serwis-samochodowy.szczecin.pl

Najlepiej wybrać taki warsztat samochodowy, który ma najwięcej rekomendacji. Tak ja to obecnie widzę!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

różne
Kupię niedrogą, sprawną, używaną pralkę automatyczną najlepiej z okolic Miastkowa do 500 zł.
tel. 518565324
auto-moto
Skup Aut Łomża i region. Kupujemy auta w bardzo dobrym, dobrym stanie lub coś do naprawy także powypadkowe. Płacimy od 1500 zł do 20 tys. zł. Umowa i gotówka od ręki.
tel. 511199666
nieruchomości
Bezpośrednio sprzedam siedlisko w Czarnocinie nr 21 z dostępem do rzeki. Dom piętrowy, budynki gospodarcze, działka pół hektara. Cena 850 tys. zł do negocjacji.
tel. 571383195, 600440727
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org