sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
macie chwilke???

Jaka firma telefonu bezprzewodowego najlepsza???prosze forumowiczow o rade, najlepiej z wlasnego doswiadczenia. zastanawiam sie miedzy panasonic, bo prawdopodobnie dobre a siemens, bo ladniejsze, a o philips czytalam troche- prawie same minusy. prosze o odzew. do konca sierpnia musze wybrac. dzieki za wasza chwilke.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: macie chwilke???

siemens mialem i git .

git to znaczy ok?

taa a jak inaczej ^^ ;D

no znaczy ze dobry byl .

jasiu był bo się zespuł i nie ma ;P

Około rok temu, miałem podobny problem. Zdecydowałem się na Panasonic, którego zakupiłem w sklepie internetowym, chyba "electro PL". Mały, czarno-srebrny, z opcją głośno-mówiącą, jakieś dziesięć dzwonków, dodatkowych parę bajerów z których nie korzystam. Spisuje się świetnie, cena była około 120 zł, z przesyłką 135, modelu nie pamiętam.

udanego wyboru

< wieczne im odpoczywanie >

dzieki

panasonik polecam mam juz go 10 lat inie nazekam

panasonic, siemens i wybieraj cos w technologi DECT - wtedy zawsze w przyszlosci bedziesz mogl poszerzyc system o dodatkowe sluchawki itd

ps standard DECT europejski nie jest kompatybilny z amerykanskim, inne czestotliwosci

trudno doradzic tak na dystans
najlepiej jak wybierzemy sie razem i zobaczymy z bliska, estetyka telefonu, tez sie bardzo liczy, ksztalt, kolor, nalezy sprawdzic czy latwo robia sie zarysowania, czy jest ciezki czy lekki???? wszystko , ale to wszystko dobrze wziasc pod.. uwage

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org