Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
macie chwilke??? |
Jaka firma telefonu bezprzewodowego najlepsza???prosze forumowiczow o rade, najlepiej z wlasnego doswiadczenia. zastanawiam sie miedzy panasonic, bo prawdopodobnie dobre a siemens, bo ladniejsze, a o philips czytalam troche- prawie same minusy. prosze o odzew. do konca sierpnia musze wybrac. dzieki za wasza chwilke.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: macie chwilke??? |
siemens mialem i git .
|
|
git to znaczy ok?
|
|
taa a jak inaczej ^^ ;D
|
|
no znaczy ze dobry byl .
|
|
jasiu był bo się zespuł i nie ma ;P
|
|
Około rok temu, miałem podobny problem. Zdecydowałem się na Panasonic, którego zakupiłem w sklepie internetowym, chyba "electro PL". Mały, czarno-srebrny, z opcją głośno-mówiącą, jakieś dziesięć dzwonków, dodatkowych parę bajerów z których nie korzystam. Spisuje się świetnie, cena była około 120 zł, z przesyłką 135, modelu nie pamiętam. udanego wyboru < wieczne im odpoczywanie >
|
|
dzieki
|
|
panasonik polecam mam juz go 10 lat inie nazekam
|
|
panasonic, siemens i wybieraj cos w technologi DECT - wtedy zawsze w przyszlosci bedziesz mogl poszerzyc system o dodatkowe sluchawki itd ps standard DECT europejski nie jest kompatybilny z amerykanskim, inne czestotliwosci
|
|
trudno doradzic tak na dystans najlepiej jak wybierzemy sie razem i zobaczymy z bliska, estetyka telefonu, tez sie bardzo liczy, ksztalt, kolor, nalezy sprawdzic czy latwo robia sie zarysowania, czy jest ciezki czy lekki???? wszystko , ale to wszystko dobrze wziasc pod.. uwage
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |