poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Impreza plenerowa w Pniewie

Byliśmy w niedziele w Pniewie odbywała się tam impreza koło Domu Kultury. Wcześniej występowały nudne zespoły, które podobały się mojej babci :D a my czekaliśmy dopóki do głosu dopuszczą DJ'a. Zagrał i poprowadził naprawde rewelacyjnie! Wójt dwukrotnie prosił o przedłużenie imprezy, bo wszyscy zebrani świetnie się bawili. Jak pamiętamy był to DJ. Lukas z Łomży (sprzedaje muzykę na rynku). Do tej pory była to najlepsza impreza taneczna na której zagrano wszystkie hity dla kazdego.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Impreza plenerowa w Pniewie

My też pojechaliśmy go posłuchać bo grał rok temu ten sam DJ. Lukas wesele u mojej siostry i wszzyscy super się bawili ;). A w niedziele zabawialiśmy się aż do 12 godziny. Muza naprawde dobra.

tak tak DJ.Lukas jest swietny prawie jak tiesto
do tego rozdaje autografy na rynku w lomzy ! i sprzedaje plyty z muzyka zachodnia i krajowa. wszstkie hity dla kazdego
wojt wprost blagal zeby nie konczyl swojego seta bo mu jeszcze dropsy nie zaczely wchodzic !!!

Jesteście siostrami, czy sąsiadkami?

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

patologia

(---.182.44.172.nat.umts.dynamic.eranet.pl)
i wszystko jasne... admin bierz sie do roboty

Dystans do samego siebie
tak bardzo brakuje go dziś ludziom

ehhh

To ja też chcę autografik , dokładnie w którym miejscu stoi ten znany artysta.

vectra c stoi z kasetami

siostry

Ja sądzę że to doskonały didżej i kamerzysta oraz fotograf...Byłam na wielu imprezach ,które prowadził Dj.Lukas i naprawdę zabawa rewelacyjna...można go spotkać na rynku ,handluje płytami ,dobra muza bo kupywałam .

No ja uważam że to dobry Dj. Grał u mojej znajomej wesele , na którym byłem i muszę powiedzieć że zabawa bardzo dobra.Panna młoda była zachwycona oraz wszyscy goście...Impreza ciągnęła się aż do 4 nad ranem.Były tańce i wesołe zabawy...Imprezę poprowadził świetnie.Ja jestem zadowolony.; )))

No ja też tam byłam i dobrze się bawiłam,impreza była udana ;)Ten sam Dj grał u mojej siostry ciotecznej na weselu był naprawdę świetny.Każdy był zadowolony z zabaw ,które były prowadzone przez Dj.Lukasa.

gra i spiewa zespol z pniewa....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org