Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pub 9? |
Jak w temacie, byl tam ktos? gdzie to dokladnie jest na tej Kazanskiej?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pub 9? |
Ja tam byłem piwo piłem i jest świetna atmosfera. A dokładnie znajduje się to w szczycie bloku na Kazańskiej od strony kauflandu.
|
|
Dokładnie to Kazańska 6. Wejście z boku bloku od strony Kauflandu, po schodach do piwnicy ;)
|
|
Byłem widziałem !! Szkoda ze nie ma gdzie potańczyć :D ogólnie drogo ;/ trochę za mało dup tam przychodzi, muzyka w porządku
|
|
wojlomza pykasz czasem w csa [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
kamill a kiedy byles? jako wspolwlasciciel troche zdementuje twoje plotki: a) uwazasz ze jest drogo- piwo jest po 4,5pln, gdzie jest taniej? w jakim klubie Bilarodwym czy Dyskotece? bo chyba nie porownujesz 9-ki do Pod Grusza?? Bilard jest 10pln za godzine- gdzie jest taniej? b) Nie ma gdzie potanczyc? to nie dyskoteka tylko Pub Bilardowy, chociaz parkiet jest i ludzie jakos sie nie krepują......... c) za malo kobiet? hehe, ostatnimi czasy wiecej niz facetow i to duzo wiecej.. Zaparszam na strone www.pub9-ka.pl, ogolnie wymaga aktualizacji ktora juz niebawem bedzie. Od ubiegłego tygodnia w lokalu działa HotSpot, zapraszam.
|
|
a co to jest HotSpot bo sie nie orietuje stary32
|
|
hotspot to jest bezprzewodowy dostęp do internetu kolego :) przychodzisz z lapkiem, zamawiasz w barze coś do picia, siadasz na kanapie dostajesz od barmana klucz do podłączenia się do sieci i śmigasz po necie :) co do samego lokalu to jest nawet więcej niż ok :) jest parkiet do potańczenia, a cena za godzinę bilarda nie jest wygórowana biorąc pod uwagę, że są świeżo wymienione płótna na każdym ze stołów... w ostatni piątek było 2/3 kobiet więc nie wiem czy to tak mało :P a wybierać było w czym :D
|
|
Ja jak Ja a to ty Kosiniak :D witaj :D wyraziłem tylko swoje zdanie chyba od tego jest to forum więdź nie krzyczcie namnie :P Reszta forumowiczów się tak zgrała że wygląda jak byście robili tu reklame klubu :p
|
|
tak to ja i sie z tym nie kryje, nie wiem kto zalozyl temat i nie widze tu wpisu zadnego forumowicza, to w sumie malo wazne, wyrazilems swoja opinie ale trzeba ja bylo uzasadnic, napisales ze nie ma gdzie potanczyc a parkiet dla chetnych jest, napisales ze jest drogo- drogo w odniesieniu do....?? napisales ze jest malo kobiet i tu tez nie miales racji bo przychodzi ich duzo wiecej niz facetow wiec poprostu dementuje to co napisales. Ja sie nie kryje kim jestem, ty tez mozesz sie przedstawic bo jak kojaze to chyba ty specjalnie zalozyles nowe konto zeby namieszac Porezowi??
|
|
przepraszam, pominalem wojlomza, to fakt ale on poprostu wyrazil opinie bo tak samo jak ty mial do tego prawo.....
|
|
hm tematu o kim takim jak Porezowi nie zakładłem nie znam
|
|
tak jak ja: a powiedz mi jedno, Ty jako współwłaściciel. Szybkie wrażenie. Wchodzisz do lokalu, posiedzisz godzinę i wyjdziesz - będziesz pachniał papierosami? Albo siedząc w lokalu poczujesz że jest duszno (nie mów mi że otworzysz okno i będzie świeżo - może i tak ale pewnie zimno). Proszę powiedz jeśli jest świeżo i ładnie pachnie to macie stałego klienta.
|
|
aj tommeknet powiedz mi dziecko w ktorym klubie w tym miescie jest świezo ladnie i pachnie jeszcze nie spotaklem sie z takimi cudami
|
|
www.pub9-ka.pl
|
|
heheh fajny przypadek bo dzis mialem kuriera ktory dowozil sprzet grajacy, nie wiem moze ten pan z DHL czyta forum to sam powie, wszedl i byl w szoku ze nie czuc papierosow, zapytal mnie czy w lokalu jest zakaz palenia, oczywiscie nie ma go. Wpiatki i soboty kiedy jest naprawde tloczno nie da rady tego wyciagnac i taka jest prawda, dym papierosowy to przeklenstwo, jest 7 wentylatorow i moze nie jest jakosciemno ale rewelacji nie ma, nie ma co sie oszukiwac, tez nie spotkalem sie z lokalem w ktorym bylo by naprawde swietnie. Tommeknet, zapraszam, sprawdzisz i sam ocenisz, ja przeciez nie jestem obiektywny :/ Widze ze klienci wracaja, to znaczy ze im sie chyba podoba i nie jest to tylko mlodziez w wieku 20-25lat :)
|
|
bylem sprawdzilem jest ok polecam
|
|
w 9 jest dobra wentylacja i jest nowa nie pozapychana przez pajaki.Jak chcecie nie smierdziec to naj lepiej w domu a i to nie wiadomo co kto ma w tym domu.A tu czysto schludnie i zadbano.tyle moge napisac. BACA
|
|
W kazdym lokalu w lomzy mozna palic i nawet jak siedzisz w miejscach gdzie jest zakaz palenia to i tak ubranie badz skora przesiaknie dymem papierosowym albo innym ;-) moim zdaniem troche za duzo wymagacie, jesli nie chcecie smierdziec to albo siedzcie w domu albo otworzcie lokal gdzie jest calkowity zakaz palenia ciekawe ilu chetnych byscie mieli. W niektorych krajach zachodniej europy ustawowo wprowadzili zakaz palenia w lokalach i maja problem z glowy tam to palacze sie dostowuja do niepalacych a w polsce odwrotnie nie palacy sie dostosowuja do palaczy P.S. sam jestem palaczem :-)
|
|
z tego co wiem ten zakaz ma byc wprowadzony rownierz w Polsce, mi jako palacemu to nie przeszkadza bo chociaz pale ponad 10lat to jakos moge sobie robic przerwy i mnie nie ciagnie, pale bardziej z przyzwyczajenia, ale temat nie o tym hehe
|
|
mi nie przeszkadza dym papierosowy ale jego nadmiar. sama wentylacja w żaden sposób nie wystarcza, idealna jest klimatyzacja połączona z dobrym ogrzewaniem. wstyd trochę mi za Łomżę, że ludzie nie potrafią zadbać o tak podstawową i normalną sprawę jak normalne powietrze w klubach. w jednym jedynym klubie spotkałem dobre powietrze - 54, nie mam z nim nic wspólnego ale naprawdę chwalę ich za ten dobry "klimat" co do 9 to na pewno ocenię : )) z kolei najbardziej zadymionym miejscem jest pizzeria Margerita, byłem kiedyś tam i przyznam że myślałem ,że ktoś puścił parę z generatora dymu. właściciele lokali dbajcie o klimat bo im lepsze powietrze tym ludziom chce się bardziej pić i palić przez co Wasze zyski rosną.
|
|
pizzeria zadymiona? Moim zdaniem w takich miejscach gdzie sie spozywa posilek wlasnie typu pizzerie to powinien byc bezwzgledny zakaz palenia. No ja nie rozumiem jak mozna cos jesc gdy obok przy stoliku ktos kopci papieroska. Moze ja jestem do tylu ale chyba jeszcze nie bylem w pizzeri w ktorej mozna palic
|
|
Pizzeria Margerita to jest w ogóle temat na odrębną dyskusję :)
|
|
Moim zdaniem lokal I klasa, są szczegóły do dopracowania, ale nie ma miejsc idealnych. Przydałby się DART, jakaś kawiarka, mocniejsze trunki ... więcej miejsca, no i jakieś poganiacze dymu bo czasem robi się sztywno. Nie wszystko można zmienić i się dopasować - miejsce - , ale jestem pewien, że właściciel i obsługa zadba o dobrą i miłą atmosferę, której w moim mniemaniu ciężko doszukiwać się w lokalnych "pubklubach". Jest dobrze, a na pewno będzie lepiej. Nie toleruje głupoty ...
|
|
na początku dart był. a czemu zniknął? i na początku często tam bywałam. przyznam się, że niedawno zajrzałam tam i mile zaskoczona byłam, bo słyszałam sporo niepochlebnych opinji. śmiało mogę powiedzieć, że z chęcią zajrzę tam jeszcze nie raz
|
|
Dart byl dawno i niestety teraz nie ma na niego miejsca a szkoda :/, to byly czasy poprzedniego wlasciciela ktore juz nie wroca. Mejsca malo jest w wekendy i tego jestem swiadom choc w sumie jest ok 50 miejsc siedzacych(wczesniej delikatnie ponad 20, jednak cos kosztem czegos) i ponad 170m wiec tragedii nie ma. Z dymem walczyc jest ciezko i zdaje sobie z tego sprawe, dlatego tez ciagle mysle co zrobic by bylo go jednak jeszcze mniej. Jezeli chodzi o kawe to jzu niebawem Nescafe Latte Macchiato, Cappuccino,, Caffe Lungo, Espresso, Chococino. Ja ze swojej stronyz robie wszystko by moi klienci byli zadowoleni!! Jezeli chodzi o mocniejsze trunki to na to jzu niestety wplywu nie mam, to rada miasta decyduje o ilosci koncesji na miasto, nie ja :/
|
|
lokal jest tak wypasiony, że próżno szukać takiego drugiego. 54 to chlew w porównaniu z tym cudem. Wszyscy znajdą tam coś dla siebie. Wspaniałe stoły, piwko, świeże powietrze, a co najważniejsze PREZES wspaniały jakiż odmieniony, (a dawałam sobie łapy urąbać że "ja jak jak" to jakiś psychol) już nie chce napierdalać wszystkich za wyrażanie swojej opinii (jeszcze nie tak dawno krytykował wszystko i wszystkich, wyzywał, ganił za reklamy na forum). Przepraszam prezesie że się ośmieliłam na odrobinę wspomnień ale postaram się ci to wynagrodzić. Ułożyłam pieśń dla ciebie: Łubu dubu, łubu dubu niech nam żyje prezes naszego PUBU Niech żyje nam To mówiłam ja, koleżanka tej którą ośmieszałeś i poniżałeś na tym forum za to że miała inne zdanie niż twoje, a na koniec pobiłeś jej chłopaka. Wsadź sobie te dwa palce w dupę. P.S. W porównaniu z 54 to jest taka popelina, że aż żygowina
|
|
http://www.miejski.pl/slowo-Popelina
|
|
Po pierwsze to nigdy nie porywnywalem swojego lokalu do 54 bo to 2 inne swiaty i wcale nie czuje sie gorszy bo z zalozenia mialo byc inaczej i jest (czy lepiej czy gozej, nie mi to oceniac) a po drugie twoje slowa krytki mam glebowo w dupie...... ludzie przychodza i beda przychodzic chocbys pisala nie wiem co, zreszta nie bylas, nie wypowiadaj sie....
|
|
buhahahahaha wzięło na wspomnienia... N/C... byłem tam ostatnio z dziewczyną, wypiliśmy sobie po piwku, pograliśmy w bilarda i nie mogę złego słowa powiedzieć na ten lokal. Mi się podoba, a co do 54, to już mi się przejadło z każdej możliwej strony... Lokal nastawiony typowo komercyjnie, dobra atmosfera panowała tam jakieś 3 lata temu...
|
|
Figlarka, my się znamy? Osoba, o której piszesz, dostała w związku z tą sprawą wyrok z 3 paragrafów Kodeksu Karnego. Pozdrawiam
|
|
widzę, że niektóre osoby nagle oświeciło ;) i miały nigdy nie pisać na forum, a tu nagle w tym temacie wyciągają jakieś brudy, które mają na celu deprecjację lokalu i jednego z właścicieli... śmieszne to jest... nie chce mi się wdawać w szczegóły, ale z tego co wiem, to osoba, o której piszecie miała możliwość pozwania tej biednej, pokrzywdzonej dziewczyny, której chłopak strasznie kozaczył przez neta i zobaczył zonka przed jednym z klubów heh (żeby to jeszcze pobicie było ;))... a dlaczego "Karol" (bo tak go kiedyś nazwałaś buahaha) nie pozwał? może dlatego, że nie jest takim FRAJEREM, żeby latać na policję za jakieś pierdolenie na dennym forum i nie chce komuś na siłę zaszkodzić, bo po co? ;) sprawa była wyjaśniona i na tym to trzeba było zakończyć... ale ja myślę, że jeszcze nie jest za późno i można wnieść takie oskarżenie, więc "Karol" do dzieła ;) dziewczyna prawo studiuje, więc pewnie wie jakie są konsekwencje obrazy wizerunku bliskiej Tobie osobie ;) A więc dziewuchy: patolog POZDRAWIA, wypierdalać i tyle ;) ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
A więc dziewuchy: patolog POZDRAWIA, wypierdalać i tyle ;)
|
|
Nie chce ci nic mowic ani dokuczac ale czy generalnie w 1 stopniu ERIC PRYDZ a nastepnie po nim - Pryda Recordings wie o tym ze uzywasz podkladu Pjanoo do tla strony :P.....? za to placi sie koncesje :P eheh a po 2 jesli juz chcesz wstawiac takie gowno, to wstaw to z beatport player :P tyle ze zrobisz reklame beatporta a nie obecnego playera ;p ale wtedy bedzie legit ahaha y
|
|
SaneOne - ochłoń :-) Po pierwsze - nie chcę zdeprecjonować czyjegoś lokalu. Ba! Ja się bardzo cieszę, że ktoś wychodzi z inicjatywą otwierania nowych pubów w Łomży i każdemu życzę jak najlepiej w tej kwestii, bo wiem, iż to nie jest łatwy kawałek chleba. Po drugie - używając wulgaryzmów w swojej wypowiedzi pokazujesz, jakie ten temat wzbudza w tobie niezdrowe emocje. To dziwne, jak na osobę zupełnie niezwiązaną z daną sprawą. Po trzecie, nie tobie wydawać osądy o ludziach. Od tego są odpowiednie instytucje. A po czwarte, nie pisałam do ciebie. Nie musisz wchodzić między wódkę a zakąskę. I tyle w tym temacie :-)))
|
|
Po mojemu to wyjdzie tak ze teraz to ty bedziesz miala tak samo niemile konsekwencje jakie ponioslem ja, w twoim przypadku to wyjdzie tak, ze rodzicie nie wybacza ci zainwestowancyh w twoje studia pieniedzy, twoja kariera niestety z dnien dzisieszym legla gruzach, w przeciwienstwie do mojej ktora rosnie.............. Powiedzialem kiedys sobie NIE nie posune sie do tego co ronia inni, pomyslalem sobie ludzie nie zwierzata, zmianiaja sie i jednak sie mylilem, zatem kamill, obserwator, lilaaa i figlarka, spodziewajcie sie tego sa,geo co spotkalo mnie, pozdrawiam..!!! Olesnybambo, probelam polega na tym ze strony nie robilem ja wiec generalnie jest mi wszystko jedno!!
|
|
A więc byłem ze znajomymi i z całym sumieniem mogę polecić lokal innym. Czysto, przyjemnie, kulturalnie. Dementuję plotki wyżej i nie wiem co miały na celu, ja już wiem że najlepiej zobaczyć samemu. Na pewno będziemy tam stałymi klientami, pozdrawiam.
|
|
Fajnie , że znów Pub jest otwarty , nie było mi dane jescze sprawdzić , ale napewno zawitam i ocenie ;-) Za wczesniejszych kadencji właścicieli raczej było wporządku , i myśle , że teraz jest i wporządku i po nowemu ;-) . Za tydzień mamy ostatki więc zobaczymy ;-) Pozdrawiam
|
|
ja ostatnio byłem bardzo fajny pub muszę przyznać , czysto fajne wnętrze , bilard 10 zl , gdzie indziej 12 zl/h muzyka też bardzo dobra , przy mnie stanął taki mniejszy dj za patelnią i zagrał to co lubię
|
|
jeśli chodzi o muzyke to nigdzie nie ma lepszej [chodzi mi o HH]...co do barmanów to tez niezle;] nie to co w 54 [ licza jak chcą za driny] ....
|
|
mi tam tez sie podobalo a jak komus dym przeszkadza to niech sie ciagnie do perfumeri francuski piesek :) jakis idiota a w ktorym pubie sie nie pali chyba w bufecie w senatorium dzidy w domach siedziec a wiec jak dlamnie muzyczka ok! atmoferka i lokal tez!
|
|
paula156: HH będzie więcej i trochę lepszej jakości, obiecuję jako dejot z doskoku :] ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
cieszy mnie to bardzo :D
|
|
Byłem widziałem jest ładnie ale są lepsze puby w Łomży. A szefa pamietam z niezbyt dobrej strony. Pozdrawiam:)
|
|
Pewnie ze sa lepsze, ktos mowil ze nie ma? a to z jakiej strony pamietasz mnie, co to ma wspolnego z lokalem?
|
|
Wlasnie, mam male pytanie, czy z mojej strony w stosunku do ciebie mialy miejsce jakies niemile konsekwencje? czy to tylko zwykla plotka? bo ktos powiedzial ze.............??
|
|
Ja ze swojej strony licze na przychylnosc miasta bo mi osobiscie brakuje alkoholu wysokoprocentowego w takich miejscach wlasnie jak 9 lub hattrick, ogolnie lokal oceniam na 5
|
|
Czytając ten temat widać po tych negatywnych opiniach,że zazdrościcie ! Boli Was,że ktoś jeździ dobrym autem,prowadzi pub,robi coś by się w życiu dorobić i wciąż pnie się w górę.Nie słyszałem,wręcz jestem pewien,że właściciel pubu aby zarobić nie robi ludziom krzywdy i wszystko co robi jest w 100% legalne. Również śmieszy mnie robienie jakiegoś "bandyty" z właściciela Pubu który za ubliżanie swojej rodzinie wypłacił pewnej osobie przysłowiowego damskiego... Dlaczego nagle tacy chętni jesteście do rozmowy tutaj i wyciąganie wszelakich brudów z dawnego życia ? Czemu nie powiecie tego w oczy ? Strach ? Heh... Zapewne... A tak naprawdę nie znacie osobiście owej osoby,lecz tak to już jest ludzie gadali,gadają i będą zawszę gadać,bo to ludzka zawiść - zazdroszczą,że ktoś ma lecz nie Oni...
|
|
to swintuszki nic zrobic nie moga i jeszcze baki na forum puszczaja nie ladnie nie ladnie zlapac tylko i do buzi nasikac trzeba tepic takie patalajstwo bo robi sie tego coraz wiecej
|
|
zapraszamy juz w ten wekend! www.pub9-ka.pl
|
|
no..no.. imprezka zapowiada się ciekawie :D pewnie będzie zacnie :D szkoda, że nie mogę być w Łomży:/ napewno bym zawital Pozdrawiam
|
|
ehemm ;]
|
|
W tym pubie atmosfera jak u mnie w w dużym pokoju...
|
|
Ktoś się orientuje czy w adwencie coś się będzie działo w 9 tce? Słyszałem, że jakieś zmiany były. Trzeba będzie się pofatygować chyba. Nie toleruje głupoty ...
|
|
dzisiaj, jak to w piątek, będzie klubowa atmosfera :] Powinno też się znaleźć trochę hh i rnb ;) ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
jak dla mnie bardzo mila atmosfera.. w 9 nic dodac nic ujac :) Ja jak Ja ... jesli chcesz.. moge robic wam szate graficzna.. na plakaty.. bo to co wy teraz macie.. to jest smiech na sali.. jak na taki klub :) bo jest rewelacja.. sztaski060293@gmail.com lub gg: 7574747
|
|
Hehe, to bylo na szybko, odezwe sie, pzodrawiam....
|
|
Rewelacyjny lokal , właściciel i ludzie przebywający w nim :D Pozdro dla Szefa i Barmana oczywiście heheh ;P
|
|
mi sie tam podoba ......................... krotko zwiezle i na temat ..................dajcie wlascicielowi zarobic to zrobi jeszcze fajniejszy klun ............bo jak to sie mówi nie odrazu he rzym zbudowano
|
|
Ulala widziałem wczoraj nową maszynę APEX :) Ale nie działała :/
|
|
juz dziala, wczoraj dostarczyli, dzis uruchomili :)
|
|
czy jest teraz w lomzy jakis lokal gdzie nie ma maszyn??? widze ze coraz wiecej ludzi popada w ten nalog ktory prowadzi do ruiny prognozujje ze za 3 lata rzad bedzie kladl grube pieniadze na walke z uzaleznieniem od tego rodzaju rozrywki
|
|
taki lajf nic nie zrobisz :] a maszyna fajnie się prezentuje :D
|
|
byłem pierwszego dnia świąt i muszę przyznać, że impreza była pierwsza klasa :D mimo tego, że lokal był pełny nie mogę narzekać na brak miejsca bądź na jakiś straszny tłok.. :) wielki plus za to i za świetną muzykę :) oby tak dalej :)
|
|
a dziekuje, to fakt ze ludzie bawili sie do 5-30 i nie schodzili z parkietu :) bylo naprawde bardzo milo, pozdrawiam Krzysiek.
|
|
miło? to był jeden z najlepszcyh klubowych melanżów na jakich byłem w tym mieście, bez kitu... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Wszystkich zakochanych zapraszamy juz w najbliższą sobotę :)
|
|
mimo ze adres jest to ja mam klopoty ze znalezieniem, czy ktos moze, mnie wziasc za reke i zaprowadzic
|
|
jak tam jest teraz?byl tam ktos z was? John Rambo
|
|
nie robcie z tego tematu jak kebab u bettera hehehehe
|