Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jak dojechać? |
jak dojechać z dworca zachodniego w wawie na okęcie? Mpkem albo tramwajem?zna ktoś może numerki połączeń? kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jak dojechać? |
szkoda ci trzech dych na taxi? sknero ty jedziesz na zmywak a paru eurasków szkoda ! tramwajem to sobie możesz pojechać do centrum a nie na lotnisko chyba zawsze byłeś nawalony jak wysiadałeś z samolotu i nie zauważyłeś że szyny zwinęli cwaniaczku z pompką w nosie znam twoje niepochlebne komentarze na mój temat więc nie będę miła czeczeński żigolo kolego transa alibaby
|
|
m1ch4lina lecz sie tepa lycho... zaloze sie ze ty to szczebiotka bo inteligencja ten sam poziom no i dziwnym trafem oba mloty (---.lomza.mm.pl)...
|
|
oki
|
|
Karteczka idź się udzielać do caritasu bo słyszałam że jest za mało chętnych do robienia gały uchodźcom alibaba sam nie daje rady ze wszystkim hehe
|
|
Skąd w was - łomżanach tyle debilizmu? Ktoś zadaje jakieś pytanie i zamiast odpowiedzi dostaje od jakiegoś trola super debilna odpowiedź - tak jest ZAWSZE. Różni są trole - głupi, debilni oraz całkiem popaprani, jedno jest pewne - piszesz posta? CZekaj na trola. Gdyby te wpisy nie na temat były dowcipne, nic nie wnoszące, ale śmieszne to OK, ale ci idioci piszą zupełnie bez sensu - ani śmiesznie, ani inteligentnie ani na temat. Na forach innych miast mniej jest tego paskudztwa.
|
|
a według mnie moje odpowiedzi są dowcipne nie rozumiem cię moniko jesteś do chrzanu !
|
|
Tutaj możesz sprawdzić: www.jakdojade.pl, lecz jeśli masz bagaż i cienko z czasem to rzeczywiście warto wziąć taksi, ja polecam nightdriversów (http://www.nightdrivers.pl/) tylko musisz ich wcześniej wydzwonić i umówić się o której mają po Ciebie przyjechać.
|
|
hobbit dzięki bardzo:) kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
m1ch4lina twoje niby ''ciete riposty'' sa tak zalosne, ze az oczy bola... najpierw potrenuj ze slownikiem ortograficznym, a pozniej mozesz zabierac glos Dystans do samego siebie tak bardzo brakuje go dziś ludziom
|
|
michalina -zakuty tępy łbie .jakiej wielkości jest twój móżdzek? ja ci odpowiem -nie masz go wcale!!!!!!!1
|
|
To się w Warszawie może przydać: http://jakdojade.pl?fn=przyst.%20DW.%20ZACHODNI&fs=DW.%20ZACHODNI&fc=52.21806:20.96599&tn=Lotnisko%20Ok%C4%99cie&tc=52.17135:20.97239&ia=false&t=0&n=1&ri=0&cid=3000&as=true&aal=154, 188 _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Autostopem.
|
|
samoloty loty loty !
|