Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poszukuje Dziewczyn(y) |
Witam skoro jesteście tak pomocni to proszę was o przysługę. Dziś będąc w okolicach MC Donald widziałem 3 dziewczyny wiek 16-17 siedzące przy oknie od strony Statoila gdzieś około godziny 18. i jeszcze poszukuje jednej będąc na Gościńcu Łomżyńskim widziałem miła i sympatyczną blond dziewczynę wiek gdzieś 17-18 lat wzrost 160 niska dziewczyna i miała aparat na zębach i dość często rozmawiała przez telefon. To Tyle jeżeli to czytasz to napisz. Czekam mkolos6@wp.pl Ciacho
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poszukuje Dziewczyn(y) |
dopiero co poppy szukała chłopaka, może to ty ? co za durne ludzie mieszkają w tym mieście!
|
|
Po co ma sie do ciebie odzywac skoro nie byles na tyle odwazny zeby podejsc i zagadac ? Bardzo romantyczny jestes przez forum , normalnie zaraz wszyscy beda pisac do ciebie . Nie rób błazna z siebie .
|
|
ciasny wieśku! jesteś beznadziejny!
|
|
A ja życzę powodzenia.
|
|
a ja pierdu pierdu
|
|
...a te z aparatem apmeitam tak wstretny ze az piekny ;)
|
|
aha. ;)
|
|
auu
|
|
znajdz sobie laske na : www.nk.pl www.fotka.pl www.sex.fotka.pl www.samotni.pl www.opuszczenidebile.l :D Ogarnij sie przez forum nie znajdziesz laski. IDz na calego i juz ;D
|
|
CiasnyWiesiek na cholerę Ci te dziewczyny !!!??? Racjonalnie patrząc trzy pierwsze z McDonalds jadać na fast foodach za góra trzy lata nie będą już tak atrakcyjne. Natomiast niska dziewczyna z aparatem rozmawiając często przez telefon z pewnością musi być rozrzutna co oznacza, że za kilka lat będziesz pracował tylko na jej rachunki. Odpuść sobie chłopie. I rada na koniec, następnym razem jak zobaczysz jakaś dziewczynę, która odbierze Ci mowę (w innym przypadku pewnie byś zagadał) to w jakiś inny sposób postaraj się zwrócić jej uwagę na swojej osobie, podstaw nogę, pociągnij za włosy, rzuć kamieniem bo to taki sam genialny sposób na podryw jak założenie postu "Poszukuje Dziewczyn(y)".
|
|
jackass dzieki na pewno skorzystam... Ciacho
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |