Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Samochodami na wycieczkę? |
Ktoś miał fajny pomysł, ale nie wyszło. Może nie czekając na to, aż ktoś nam zorganizuje rajd, czy cokolwiek innego, sami się gdzieś wybierzmy w teren!? Nie macie ochoty przejechać się większą grupą gdzieś nad Biebrzę? Albo nad Narew - np do siedziby Narwiańskiego Parku Narodowego, a wracając byśmy wpadli na podpiwek do Kiermus? Co wy na to? --- PGG
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Samochodami na wycieczkę? |
Moja 105 być za:))
|
|
Ja tez za;) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
A co na to Twój automobil??:))
|
|
A może najpierw się by tak spotkac, któregoś wieczora gdzieś na parkingu i pogadać live, bo tak znów wszytko spali na panewce. Może jutro o 20:00 przy blaszaku.
|
|
A tak przy okazji w niedziele motocyklisci z lomzy robia sobie zlot, przejazd przez miasto. Chociaż jedni zmechanizowani potrafią się zgrać. Więc my posiadacze 4 kółek bierzmy przykład i też se coś zorganizujmy, albo jeszce lepiej załóżmy se jakiś klub, taki nieofocjalny narazie, a jak się uda uzbierać trochę osób to może się oficjalny zrobi, a jakby coś to w środę o 20:00 przy blaszaku, pogada się konkretnie. A jak będą konkretne plany to się zacznie działać. Najpierw wszystko się ustali, a dopiero później szum się będzie robiło, a nie jak w przypadku rajdu turystycznego :))).
|
|
|
Dzis o 20:00 pod blaszakiem. Klub juz jest. Nazywa się automobilklub ale co oni robią poza zbieraniem składek to ja nie wiem...
|
|
:)) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Sorry ale nie zdążylem dojechać :( ale mam nadzieje że temat się trochę rozkręcił.
|
|
Tak, rozkręcił się. Następne spotkanie w czasie bliżej nieokreślonym. Miejsce też nieznane.
|
|
gdzie ten zlot robią motocykliści......? .....może się nie obrażą jak kilku 4kółkowców będzie chciało im towarzyszyć......? ...popodziwiać maszyny...? --- PGG
|
|
Prawdopodobnie w Nowogrodzie tylko jeszcze dokładna godzina nie jest ustalona. Taki był plan w niedziele i jak narazie nic sie w tej kwestii nie zmienilo
|
|
jakby ktoś miał ochotę jeszce pogadać to ustalcieicie jakis termin i miejsce spotkania
|
|
Spotkanie było wczoraj o 20:00 pod "blaszakiem". Byłem ja i XV.
|
|
Tyle to wiem. Z tym,że miałem pilny wyjazd i zdążyłem na 8:00 wrócić do łomży więc można by jeszcze raz.
|
|
|
W niedziele i święta od świtu:)
|
|
Jutro, piątek 25kwietnia, godzina 18:00 na wcześniej wspomnianym parkingu. Czekam na odp.
|
|
ok
|
|
git
|
|
oki:) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
to trzeba jeszcze XV poinformowac.
|
|
Wiec kto jedzie?? 1 maja o 9:00 zbiórka na starym dworcu??
|
|
Czy ja moge ? Bratnik
|
|
hmmm ja 1 maja pracuje...milej podrozy zatem zycze;) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Krzysztof Ja się piszę. Co trzeba zabrać i na ile rezerwować czas ?
|
|
|
Zapraszam wszystkich na 02.05.2003 na spotakanie na starym dowrcu w celu zapoznania sie z niektorymi czlonkami AL.... Zparaszam serdecznie Pozdrawiam Marcin DYZIAK Jasiński
|
|
|
Pamietam o krzysku, dlatego tez zaproponowalem termin 02.V.2003 no chyba ze planujecie dwudniowa imprezke to wtedy ja sie wylaczam z moim pomyslem. Pozdrawiam Marcin DYZIAK Jasiński
|
|
a ja nie mam narazie samochodu:P
|
|
|
No i pojechaliśmy... Piątnica (strzelnica na fortach) - Drozdowo (dworek i park) - Góra Strękowa (pomnik Raginisa, ruiny bunkra obserwacyjnego) - trasa przez BPN ze Strękowej Góry do Osowca z przystankiem na wieży widokowej - Osowiec twierdza nadrzeczna - Tykocin (zamek i synagoga) - Kiermusy (obiad w Karczmie Rzym, spacer) :D ....no i rozjechalismy się stamtąd. Do zobaczenia "inną razą", większą flotyllą może?! --- PGG
|
|
Właśnie wróciliśmy. Było rewelacyjnie. Na poczatek strzelanko w Piątnicy. Przy okazji bliższe poznanie wspaniałych ludzi z wyobraźnią, którzy wielkim wysiłkiem tworzą podwaliny pod aktywną turystykę i rekreację w okolicach Łomży - (oczywiście Pan Płk. Zalewski i jego współpracownicy, którym dziękujemy za wspaniałą prezentację historii wojskowości w naszym regionie) Następnie zmotoryzowany spacer przez Drozdowo. Bronowo, Wiznę, Górę Strękową, Osowiec - ze zwiedzaniem pozostałości umocnień obronnych. Na zakończenie wspaniała uczta w karczmie w Kiermusach, zakrapiana .... podpiwkiem. Do tego świetna pogoda i unikalne plenery. Nawet nie wiecie, ile fajnych wrażeń straciliście pozostając w domu. Następnym razem nie bądźcie ociężali. Nie musicie mieć furki, by się z nami zabrać. Pozdrówka
|
|
Jakie ciekawe seriale puszczali :)chyba nie wszyscy zostali w domach.Jutro niedziela wiec czas spedzac będę na muszli z radiem Łomża i znajomymi............ ola
|
|
Ja dzien wczorajszy (sobote) spedzilam na wycieczce samochodowej po mazurach...ehh przepieknie;))))))POLECAM! ...zamierzam tam wrocic;) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |