Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Burza |
Czy to prawda, że człowiek może przeżyć od uderzenia piorunem? ![]() Latam, Skaczę i jeżdżę
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Burza |
może pod warunkiem że piorun nie trafi jego tylko obok. Tak mi się przynajmniej wydaje. 黒い蝶
|
|
to jeszcze nic. chodzą plotki, że człowiek może przeżyć rządy PO...
|
|
zależy czy burza skierowana jest pod kątem 87*12/1. Dokładne obliczenia stworzył kiedyś rosyjski uczony co nie odebrał nagrody za swoje pomysły:)
|
|
W tych czasach człowiek wszystko przeżyje, nawet niektóre wasze wypowiedzi... Dystans do samego siebie tak bardzo brakuje go dziś ludziom
|
|
mojego kolegę poraził piorun póki karetka nie dojechała jego tata wkopał go w ziemie lekarz powiedział później ,że to uratowało mu życie... Oleńka d(*_*)b
|
|
Niechce wiedziec , ani sie przekonac na wlasnej skorze ;p ;)
|
|
i może przeżyć od kopnięcia w zad i od choroby wenerycznej...idź kup sobie wiatraczek bo chyba ten Twój mały rozum się przegrzewa... Pjotr
|
|
Ollee: mojego kolegę poraził piorun póki karetka nie dojechała jego tata wkopał go w ziemie lekarz powiedział później ,że to uratowało mu życie... Kolega miał szczescie ze jego ojciec pamietal gdzie go zakopal jak juz przyjechal lekarz. A tak w oole to chyba mozna najwyzej przezyc uderzenie pioruna a nie "przezyc od uderzenia piorunem"???????????????????? ________________________________ ... & vice versa!
|
|
wiec tak, mozna przezyc piorun. czytalem kiedys ksiazke bedaca swiadectwem Glorii Polo, ktora przezyla. ksiazke tą można za darmo pobrać z internetu dzisiaj edac na przystanku na rondzie kosciuszki mialem wrazenie jakby piorun trafil obok. ps. podaje link do sciagniecia ksiazki TRAFIONA PRZEZ PIORUN http://gloriapolo.neuevangelisierung.org/testimoniopl.html Paweł Dąbrowski http://pdabrowski.art.pl
|
|
Może. Teściowa mojej siostry została trafiona jak pracowała w polu. Srebrny łańcuszek, który nosiła wtopił jej się w skórę. Dwa tygodnie leżała nieprzytomna. Dziś, oprócz blizn po łańcuszku i zegarku ma się dobrze :)
|
|
Bo to teściowa ;) Złego nic nie bierze ;)
|
|
Bzdura NIE MOŻE PRZEŻYĆ!! Czemu bo piorun mnie strzelił i nie żyję!
|
|
jak piorun pierdolnie to cie krew zaleje pomogę ile tylko moge
|
|
to w Polsce pada i sa burze????? bo u mnie cicho jak przed
|