Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
masaż odchudzajacy |
witam czy moze ktos wie czy w łomży wykonywane sa jakies masaże odchudzajace i czy daja one efekty??dziekuje bardzo za informacje i pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: masaż odchudzajacy |
same ploty, takie cudo nie istnieje, chyba ze lubisz relax??
|
|
hahahahahahah nie wytszymie ! ![]()
|
|
no tak, po takim masazu ze 100 kg mniej... Lepiej ten hajs w masaze zainwestowac m.i.n w siłke/aeroby.
|
|
na Mazowieckiej jest cos takiego jak masaz podczerwienia nie wiem dokladnie jak to sie nazywa ale wchodzisz na taka bieznie i spacerujesz iles tam kilometrow do tego podczewien dziala i styrasznie sie pocisz przy takim zabiegu 30min gubisz 1200kalorii kosztruje to ok 30zl
|
|
1200 kalorii w 30min? Haha i nie mów, że są idioci, którzy na to idą... To połowa dziennego zapotrzebowania człowieka na kalorie, więc zamiast wydawać 30zł, to warto kupić zdrową żywność na cały dzień i wyjść na spacer. Dzisiaj ludzie są już tak leniwi, że szkoda gadać.
|
|
Jest masaż ujędrniająco-wyszczuplający ale bez połączenia z dietą i ćwiczeniami nic nie pomoże... A o które partie ciała ci chodzi? Niech zgadnę : brzuch, uda i ramiona jak również okolice bioder i pośladków. 50zł za 30 minut masażu za każdą partię co drugi dzień (z odpowiednią dietą + zestaw ćw codziennie). Stać cię...? ;D
|
|
Maszyna nazywa się power slim activ http://www.powerslim.pl/ Pozdrawiam:)
|
|
W siłowni aktivia na Wojska Polskiego jest coś takiego jak Roll Fit, sporo osób na to przychodzi w celu odchudzenia. ![]()
|
|
w ogrodku jak pokopiesz , to tez dobrze ci zrobi, Ale nie on musi sie poooooooookazac! i zaplacic bo maaaaaaaaaa pieniadze!
|
|
ja masuję za darmo - w piątki po 20:00. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |