Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
FEEL 31 lipca w Łomży |
to już pewne sąsiad dostał info od koleszki co miał robic "Coś dużego" no i to coś to będzie Feel co wy na to kto się wybiera ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: FEEL 31 lipca w Łomży |
michalina wyglonda mi na mórzyna ![]()
|
|
wyczytał to w dzisiejszej "teraz łomża"
|
|
m1ch4lina - Ty chyba nie masz co robić w wakacje tylko ciągle piszesz nowe posty na tym portalu. Opanuj się dziecko. Nudzi Ci się ? Idź pobaw się w piaskownicy lub poczytaj książkę, bo jak na razie tutaj nie błyszczysz i każdy ma dość Twoich dennych tekstów.
|
|
ona siedzi całymi dniami w domu przed kompem i się kisi w sosie własnym ;P
|
|
kto ma wakacje ten ma ja pracuję akurat a dla odprężenia coś napiszę na forum o co ten lament pazico
|
|
by kichy nie robili co to ten feel jest tyle zespuluw klasyka rocka Lady Pank,TSA,T-LOVE ,czy KAZIK a tu jakis jakis feel tym zespolom do piet niedoruwnuje
|
|
"pazico"? :-)) Błyszczysz swoimi "mądrymi" wyrazami. Dla odprężenia? No nie wiedziałam, że forum na 4łomża to sposób na relaks. Widocznie Ty innych sposobów nie znasz, dlatego tutaj ciagle siedzisz. Nie ma co się dziwić skoro dla Ciebie Feel to "coś dużego". Lepiej wybierz się 31 to się odprężysz przy tej "cudownej" muzyce hehe.
|
|
wal sie frajerze w tym roku niekarany
|
|
do Coccinelle no tak ty się będziesz bawić na eminemie którego koncert organizuje twój współlokator Legendarny gdzie to zadzwonić żeby dyrektor wam już przepustek na neta nie dawał ?!
|
|
michaliona to n00b ![]()
|
|
No to zabłysłaś :p haha idz idz na tego Feel'a, najpierw to niech się oni naucza grać na gitarach, Hołdys równo po nich pojechał i miał rację. Ale cóż takiej "muzyki" się teraz słucha. Hit jednego lata. Na szczęscie są jeszcze normalni ludzie, których ten chłam nie interesuje.
|
|
Feel to lalusie z wokalistą o pedalskim głosiku. "Zespolik'' dla prowincjonalnych gimnazjalistek w różowych wdziankach. Playbeck,kaska,wywiad dla lokalnej "prasy" a za rok czy dwa ślad po nich zaginie. Kokosz
|
|
Feel już się skończył
|
|
Feel ? Jedna piosenka ? bodajże jest już ciemno reszty twórczości nie słyszałem. Nie wiem czy ktoś to podzieli ale feel został stworzony przezTVN Sopot Festiwal. Tak samo jak Pectus czy Oceana . Ale takie gwiazdki potem łapią się bylejakiej fuchy np. TYLKO nas DWOJE i Pan Kupicha i słynna reklama w TVP Kopytko :] cóż ;) hehehe ...Zaufanie to potega....
|
|
dobra dosyć trollstwa tera na poważnie, xkurwa ja nie wiem z kim miasto sie pozamieniało na rozumy chyba z Rosją żeby takich odszczepieńców zapraszać normalnie jakby mnie dopuscili do tego Feela od razu by było mordobicie
|
|
Nie pozwolę by w Łomży odbywały się takie seksualistyczne imprezy z udziałem dzieci i dorosłych i grana była kontrowersyjna muzyka. Ponadto chciałbym nadmienić, że wokalista zespołu rozpija nieletnie osoby na koncertach oraz przeklina jak i również oddaje mocz na widownię. Są to niektóre przykłady które przytoczyłem wam dlatego ja nie dopuszczę do takich imprez w Łomży. Łomża to nie od takich zabaw jest, to jest spokojne miasto a nie burdel na kólkach. Dziękuję za uwagę do usłyszenia.
|
|
|
|
BOZE zgroza z tymi reklamami i tym filem i andrzejewiczowna
|
|
feel do domu dosc chaltury
|
|
dla ciebie michaśka to i feel jest za dobry ????????? świnie pasać , a nie kultury się zachciewa@@@@@@@@@@@@
|
|
To jest ten koncert czy nie?
|
|
nieema xD ![]()
|
|
jak nie ma, jak będzie ? ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
a właśnie że będzie pazie ! nie robić zamieszania wy macie swojego eminema i się lansujcie w tamtym temacie !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |