Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zakład karny w Czerwonym Borze |
Wie ktoś jak jest w tym zakładzie? Jaka jest atmosfera wśród więźniów i klawiszy.. ma ktoś jakieś info?Pytanie może głupie,ale ważne ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zakład karny w Czerwonym Borze |
oj ciezko tam jest
|
|
Rób wszystko aby tam nie trafić.
|
|
też słyszałem,że nie jest tam ciekawie.. a ktoś z Was może tam siedział ? ;D
|
|
a co dowiedziales sie ze ci Twoi koledzy od napadow tam pojda siedziec???
|
|
za milo tam nie jest, zarowno w ukladach miedzy osadzonymi jak i w spawie klawiszy, niektorzy z nich nie powinni wykonywac tego zawodu...
|
|
bezludny a co Ci do tego? Może po prostu chciałem dowiedzieć się coś więcej na temat tego więzienia...
|
|
to jest petka a nie zaklad karny
|
|
eh z moich informacji jest tak jak w kazdym wiezieniu jak jestes lamusem to bedziesz mial przewalone jak jestes normalny to bedziesz mial normalnie podobno jest jeden po***any klawisz Łomża leży na Mazowszu !
|
|
jezu...chlop sie chce dowiedziec, czy jak cos zrobi i ewentualnie tam trafi...to sie bedzie dobrze czul... hokus pokus... a policzyles ilu ********** wiezniow jest? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Pełen luz, robisz co chcesz, a z chlopami z pod celi jak bedziesz równy to i oni rózni, nie wychylaj sie i bedzie cacy, i koryto maja zaje...ste
|
|
zly_czlowiek ty nie jestes czlowikiem odrazu widac po tym co piszez to chyba ty jestes tym jednym po.... klawiszem i dla tego tak sie oburzyles a wogole to ciagnij sie do MO pryszczaty przepocony swinski ryju a w czerwonym borze jest super jest tam kino basen tropikana taki jak w golebiu luna park przyjezdza co dwa tygodnie raz w miesiacu jezdzi sie do bialego na disco na palacyk obsluga tez jest w miare poprostu zyc nie umierac ja mam w swoim apartamecie trzydziescitrzy laptopy i siedze tylko na necie i czytam te bzdury dobra narazie pozdrowienia dla ludzi ... atari 65 xe
|
|
Polecam ten ciekawy artykuł https://enterprise.dilectro.pl/zabezpieczenie-antydronowe-w-wieziennictwie/ dla pracowników służby więziennej.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |