poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
mms orange pytanie

Witam. Mam taki problem związany z Orange. Otóż nie mogę wysyłać ani odbierać mms. Znawcy tematu napiszą że nie mam konfiguracji. Otóż konfigurację mam,próby były przeprowadzane na wielu telefonach. Takowa sytuacja dzieje się od 7 lat, ale mi to nie przeszkadzało, jednakże po co mam płacić za coś, z czego nie mogę skorzystać? Przy przedłużaniu umowy wymieniono mi kartę sim,co oczywiście nie pomogło. W związku z tym mam pytanie-czy mogę zerwać podpisaną umowę ( która będzie obowiązywać mnie od września), bo miła Pani w salonie powiedziała że to nie jest powód do zerwania umowy. Skoro orange nie potrafi rozwiązać problemu, to o co tutaj naprawdę chodzi?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: mms orange pytanie

Wedlug mnie niepoprawnie napsiales ze placisz za cos czego nie masz.

Skoro do tej pory nie korzystales z mms-ow to i za nie nie placiles.

Co nie zmienia jednak faktu ze tak stara juz technologia nie powinan wystepowac z bledami.

I nie dziw sie temu co napsize ale nasuwa sie tylko jedna odpowiedz: nie mozesz wysylac mmsow bo albo twoj telefon tego nie obsluguje albo jest skonfigurowany np na innego operatora.

Karta sim.. co ona ma do rzeczy?

Skoro twierdzisz ze wszystko masz w porzadku a nadal mms ci nei dziala to diz do salonu i zapytaj o ta sprawe.

Osobiscie nie speram teraz w umowach ale podejrzewam ze taka sprawa nie bedzie miala wplywu na rozwiazanie umowy.

Mam natomiast do ciebie koelgo inne pytanie... Czy ty zwariowales?

Bo nikt o zdrowych zmyslach nie podpisuje umowy abonamentowej w orange... co dostales?? 100 minut za 50 zlotych? a moze 1000 minut do orange za 50 zl?

Jezeli juz ci zalezy na tej sieci to wszystko znalazlbys w ofercie na karte.

I nie wzialbys beznadziejengo telefonu za zlotowke. ALbo nie doplacalbys do innego telefonu ktory nie jest wart doplaty.

Orange ma najgorsza oferte abonamentowa na rynku!!!

Omijajcie tego operatora z daleka.

Co innego prepaid - niektorym moze przypasc do gustu.

Klemens0, moje pieniądze i moja sprawa jaki abonament i jakiego wybieram operatora. Telefon to 6210nav, wzięty zresztą z orange tak więc stary nie jest :/ , dzwoniłem do bok-u chodziłem dziś do salonu, a Pani, chociaż miła, kręciła głową i mówiła "nie wiem".

Proponowałbym wejść w opcję "multimedia" odsłonić osłonkę obiektywu (jeśli taka jest w Twoim aparacie) i wszystkie problemy znikną .Pozdr.
P.s. Faktycznie - radziłbym przerobić ten abonament na "mix" . Lepiej na tym wyjdziesz, bo i w razie kradzieży aparatu nikt Ci nie narozmawia na setki zł. Ja tak zrobiłem . Kłopotów z orange raczej nie mam . Dobry zasięg, dużo opcji promocyjnych. Do września masz jeszcze chwilkę .

nawet jak umowa została już podpisana, czy mogę zmienić na mixa?

Twoja sprawa - przeplacaj!

dzięki Klemens za wyrozumiałosć :)

Umowę masz od września . Możesz zmienić na mixa. T6o też forma abonamentu - ale na sumę, którą wybierzesz. Wygadasz - możesz w każdej chwili doładować zwykłą kartą .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org