Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
papierosy |
Napiszcie prosze ile teraz kosztuja szlugi w lomzy,chodzi mi o L&M i Mallboro.Mieszkam daleko i dawno mnie u nas nie bylo a chcialbym wyliczyc ile kasy musze przygotowac.chodzi mi o ceny w kiosku czy w sklepie nie z "ruskiego mannhatanu;)"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: papierosy |
L&M - 9.85 bodajze Marlboro 10.70 :) Co do cen papierosow to jest masakra moze wkoncu rzuce :)
|
|
Dziekuje :) Pozdrawiam
|
|
Na rynku też podrożały ,koniec świata się zbliża ;O
|
|
Fireblade polecam Ci Golden Americany. 11 zł ale jest ich 24 i bardzo dobre w smaku:) Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
Jeszcze nie dawno za 11 zł były 40-stki złote co było w nich oczywiście 40 sztuk :(
|
|
To macie w prezencie w trosce o wasze zdrowie od PO (Pustych Obietnic)
|
|
no musze sprobowac te goldeny,kiedys sie palilo co bylo ale jak sie potem nie ma dostepu do tych gorszych i pali sie tylko l&m albo malboro to gorsze sa obrzydliwe zeby sie znowu przestawic.Raz udalo sie chlopakom dostac za 2 € jingling czy jak ich tam (te ruskie kamele) wiecie ze jak kiedys probowalem te z lozynskiego "manhatanu" myslalem ze pluca wypluje a te tutaj byly super ,duzo duzo lepsze.Ale potem powiedzieli w telewizji ze tam jakies chemikalia sa i ze sa duzo niebezpieczniejsze od innych papierosow i sie chlopaki przestraszyli nie kupuja:) Dzieki za podpowiedzi musze sprubowac jak te goldenki moze akurat.Dzieki taz jeszcze .Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |