poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
papierosy

Napiszcie prosze ile teraz kosztuja szlugi w lomzy,chodzi mi o L&M i Mallboro.Mieszkam daleko i dawno mnie u nas nie bylo a chcialbym wyliczyc ile kasy musze przygotowac.chodzi mi o ceny w kiosku czy w sklepie nie z "ruskiego mannhatanu;)"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: papierosy

L&M - 9.85 bodajze
Marlboro 10.70 :)

Co do cen papierosow to jest masakra moze wkoncu rzuce :)

Dziekuje :)
Pozdrawiam

Na rynku też podrożały ,koniec świata się zbliża ;O

Fireblade polecam Ci Golden Americany. 11 zł ale jest ich 24 i bardzo dobre w smaku:)

Piszę poprawnie po polsku

Tylko Łomża ŁKS!!!

Jeszcze nie dawno za 11 zł były 40-stki złote co było w nich oczywiście 40 sztuk :(

To macie w prezencie w trosce o wasze zdrowie od PO (Pustych Obietnic)

no musze sprobowac te goldeny,kiedys sie palilo co bylo ale jak sie potem nie ma dostepu do tych gorszych i pali sie tylko l&m albo malboro to gorsze sa obrzydliwe zeby sie znowu przestawic.Raz udalo sie chlopakom dostac za 2 € jingling czy jak ich tam (te ruskie kamele) wiecie ze jak kiedys probowalem te z lozynskiego "manhatanu" myslalem ze pluca wypluje a te tutaj byly super ,duzo duzo lepsze.Ale potem powiedzieli w telewizji ze tam jakies chemikalia sa i ze sa duzo niebezpieczniejsze od innych papierosow i sie chlopaki przestraszyli nie kupuja:) Dzieki za podpowiedzi musze sprubowac jak te goldenki moze akurat.Dzieki taz jeszcze .Pozdrawiam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org