Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
grupa żłobkowa |
Witam Zbieram informacje na temat żłobków w Łomży.Proszę o rady, gdzie warto posłać mlucha... Dziękuję
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: grupa żłobkowa |
na bawelne, zlobek slynie b dobra opieka
|
|
na moniuszki
|
|
Inaczej "biegunka rozbryzgowa"
|
|
W przedszkolu nr 8 na tzw. Bawełnie
|
|
na Wyzwolenia bardzo miłe Panie
|
|
do małego artysy miła opieka cena też dobra dziecko dopinwane zadbane wesołe i nauczo piosenki wierszyka
|
|
A od jakiego wieku mozna oddac dziecko do złobka?
|
|
moje dziecko właśnie zaczęło na bawełnę chodzić, jestem zadowolona, mimo że nadopiekuńcza matka jestem, to zostawiam tam syna (1,5 roku) ze spokojem. polecam, a wiek chyba nie ograniczony, tzn po macierzyńskim oczywiście.
|
|
W malym artyscie od 8 miesiecy h0jowe forum
|
|
w zlobkach dzieci czesto choruja sama -po czestych anginach mialam zapelenie serca miesniowego zastanowcie sie, przed podjeciem pochopnie decezji :)
|
|
w Małym Artyście sobie wiele osób chwali, mają ładne sale, w większości fajne panie i jedynie grupa trochę duża ale patrząc ile dzieci choruje to faktycznie i tak tylko połowa chodzi na codzień. aha i weź pod uwagę że z zapisaniem do MA bywają problemy bo często lista rezerwowa jest taka sama jak lista przyjętych. trzeba się dowiadywać jak chcesz zapisać w środku roku szkolnego albo poszukać znajomości
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |