czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Piaskowanie i malowanie proszkowe.

Jak w temacie czy w naszym miescie piaskuja gdzies i maluja proszkowo felgi aluminiowe do samochodow ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Piaskowanie i malowanie proszkowe.

Witam.

Piaskowanie to mozesz wykonac na wesołej tam jest szklarz i on posiada piaskarke na starej lomzy facet robil tez szklarz Pan Ryszard,a proszkowe malowanie to spytaj w Mątwicy firma Gomet oni zajmuja sie bramami kutymi, albo kiedysniejszy SHIBAS poznanska,

Pozdraiwam

Ja woziłem do marek koło warszawy i kółka jak nowe
http://www.regeneracjafelg.waw.pl/index.php

dzieki wszystkim pojezdze popatrze co maja do zaoferowania u nas a jak nie to heja do marek :)

jp to ciota ..

Ja tez chciałem sobie wypiaskować felgi. kontaktowałem się z gościem z ogłoszenia. piaskuje dobrze. tylko jedna rzecz... nie ma komory do lakierowania proszkowego. pokazywał mi felgi malowane normalnie i całkiem nieźle to wyglądało... ciekawe jak z wytrzymałością lakieru ???

Gość z ogłoszenia piaskuje git i nawet dość sprawnie. Podobnie jak ty maciek_11 zastanawiam się teraz nad lakierowaniem. Niby dobrze to wygląda, ale czy wytrzyma? Może ktoś bardziej doświadczony podpowie??

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org