Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Piaskowanie i malowanie proszkowe. |
Jak w temacie czy w naszym miescie piaskuja gdzies i maluja proszkowo felgi aluminiowe do samochodow ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Piaskowanie i malowanie proszkowe. |
Witam. Piaskowanie to mozesz wykonac na wesołej tam jest szklarz i on posiada piaskarke na starej lomzy facet robil tez szklarz Pan Ryszard,a proszkowe malowanie to spytaj w Mątwicy firma Gomet oni zajmuja sie bramami kutymi, albo kiedysniejszy SHIBAS poznanska, Pozdraiwam
|
|
Ja woziłem do marek koło warszawy i kółka jak nowe http://www.regeneracjafelg.waw.pl/index.php
|
|
dzieki wszystkim pojezdze popatrze co maja do zaoferowania u nas a jak nie to heja do marek :)
|
|
jp to ciota .. ![]()
|
|
Ja tez chciałem sobie wypiaskować felgi. kontaktowałem się z gościem z ogłoszenia. piaskuje dobrze. tylko jedna rzecz... nie ma komory do lakierowania proszkowego. pokazywał mi felgi malowane normalnie i całkiem nieźle to wyglądało... ciekawe jak z wytrzymałością lakieru ???
|
|
Gość z ogłoszenia piaskuje git i nawet dość sprawnie. Podobnie jak ty maciek_11 zastanawiam się teraz nad lakierowaniem. Niby dobrze to wygląda, ale czy wytrzyma? Może ktoś bardziej doświadczony podpowie??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |