niedziela, 16 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wakacje w Łomży

Przez kilka dni będę gościła 6-letnią dziewczynkę w Łomży. Macie pomysły na to jak zapełnić jej czas? Co ciekawego mozna w Łomży zrobić z sześciotatką?

Malgosia

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wakacje w Łomży

teatr lalki i aktora, kino, fontanna na nowym skate parku, wycieczki rowerowe do jednaczewa itp itd etc

Oczywiście że mam Pomysł ! Zabierz ją na lody, potem na skejtpark, jakieś huśtawki :) A jeżeli chcesz coś poważniejszego to mogę przedstawić Tobie kilka ofert :) Last Minute

Własnie o to chodzi, ze teatr w wakacje ma przerwę, za resztę dziekuje, ale najbardziej interesuje mnie to co się kryje pod tym itd itp :-)

Malgosia

przejazd fajnym pojazdem,ala kolejka po łomży i okolicy,fontanny i to koniec na łomzy,ale gdzie wola znajdzie się sposób

inni mają jeszcze gorzej

@kovalski - co to za pojazd, gdzie to znalezc? jakis link/ adres /tel?

Malgosia

Milej Zabawny pa

Właśnie przypomniało mi się, że kiedyś po Narwi pływała gondola, czy wiecie coś na ten temat?

Malgosia

basen? rejsy gondolą? stadnina koni?
i jak wyzej, skate park, kino...
choć w sumie taka 6latka to by się w dom pobawiła i upiekła ciasto ;)

Kolejką wozi po Łomży TurLomza.pl (biuro podróży przy ul. Sienkiewicza, http://turlomza.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=553&Itemid=106), gondolą - Gondol-Jerzy (http://www.gondole.lomza.pl/)

Lato w parku na ławce. Wspaniała oferta, TANIO!

dziekuje za wszystkie porady :-)

Malgosia

Zasadnicze pytanie to skąd ta dziewczynka jest bo ważne czy z Warszawy czy z jakiejś małej wioseczki...bo jeśli z Wawy to basen to żadna atrakcja a jeśli z wioski to raczej wielka...

ala20

oprowadź ja po Czeczena Town

Jak to dobrze ze kazdy ma inné zamilowania,ja do Lomzy sie nie wybieram,à jezeli Juz to wpadne w tylko mi znajome miejsca,jeden przejazd samochodem po Lomzy w pelni zadowoli moje oczekiwania,spotkam jakas znajoma glowe,o rozmowie nie wspominam,bo niby p czym,sama wies .Fontanne juz widzialam,nic wyjatkowego,moze do stokrotki zajrze,zrobie zakupy,do innych sklepow to nie.

Polecam jazdę konna w Twierdzy łomża

http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g

no i uczestnictwo w mszy w jednym z naszych kościołów wielu w mieście np u Andzeja są dobre młodzieżowe spotkania w centrum kat.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org