Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wakacje w Łomży |
Przez kilka dni będę gościła 6-letnią dziewczynkę w Łomży. Macie pomysły na to jak zapełnić jej czas? Co ciekawego mozna w Łomży zrobić z sześciotatką? Malgosia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wakacje w Łomży |
teatr lalki i aktora, kino, fontanna na nowym skate parku, wycieczki rowerowe do jednaczewa itp itd etc
|
|
Oczywiście że mam Pomysł ! Zabierz ją na lody, potem na skejtpark, jakieś huśtawki :) A jeżeli chcesz coś poważniejszego to mogę przedstawić Tobie kilka ofert :) Last Minute
|
|
Własnie o to chodzi, ze teatr w wakacje ma przerwę, za resztę dziekuje, ale najbardziej interesuje mnie to co się kryje pod tym itd itp :-) Malgosia
|
|
przejazd fajnym pojazdem,ala kolejka po łomży i okolicy,fontanny i to koniec na łomzy,ale gdzie wola znajdzie się sposób inni mają jeszcze gorzej
|
|
@kovalski - co to za pojazd, gdzie to znalezc? jakis link/ adres /tel? Malgosia
|
|
Milej Zabawny pa
|
|
Właśnie przypomniało mi się, że kiedyś po Narwi pływała gondola, czy wiecie coś na ten temat? Malgosia
|
|
basen? rejsy gondolą? stadnina koni? i jak wyzej, skate park, kino... choć w sumie taka 6latka to by się w dom pobawiła i upiekła ciasto ;)
|
|
Kolejką wozi po Łomży TurLomza.pl (biuro podróży przy ul. Sienkiewicza, http://turlomza.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=553&Itemid=106), gondolą - Gondol-Jerzy (http://www.gondole.lomza.pl/)
|
|
Lato w parku na ławce. Wspaniała oferta, TANIO!
|
|
dziekuje za wszystkie porady :-) Malgosia
|
|
Zasadnicze pytanie to skąd ta dziewczynka jest bo ważne czy z Warszawy czy z jakiejś małej wioseczki...bo jeśli z Wawy to basen to żadna atrakcja a jeśli z wioski to raczej wielka... ala20
|
|
oprowadź ja po Czeczena Town
|
|
Jak to dobrze ze kazdy ma inné zamilowania,ja do Lomzy sie nie wybieram,à jezeli Juz to wpadne w tylko mi znajome miejsca,jeden przejazd samochodem po Lomzy w pelni zadowoli moje oczekiwania,spotkam jakas znajoma glowe,o rozmowie nie wspominam,bo niby p czym,sama wies .Fontanne juz widzialam,nic wyjatkowego,moze do stokrotki zajrze,zrobie zakupy,do innych sklepow to nie.
|
|
|
no i uczestnictwo w mszy w jednym z naszych kościołów wielu w mieście np u Andzeja są dobre młodzieżowe spotkania w centrum kat.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |