Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Podziekowanie |
Dziekuje bardzo za tyle uznania i ufnosci, hojnosci, dobroci, troskliwosci, czulosci, nadskakiwania, umilania sie. Jestem niezmiernie zaskoczona takim talentem, tryskajaca radoscia,szczodroscia, zdolnoscia dzielenia sie, wnikliwoscia, podziwiam za talent, gest, przyjemna zabawe, pomine jednak te obca mi zjadliwosc i cynizm, oblude, zacietrzewienie, podpuszczanie w konflikty i zdrade. Rozumiem, ze poszczegolne osoby uosabnia sie odnosnie do mojej przedmowy.Oczywiscie, ktos zbyt przebiegle kasuje moje posty, bym nie mogla sie odnalezc na tym forum, prowokuje mnie i zniecheca, mam wrazenie , ze kazdy post, torego jestem autorem jest lekcewazony, i bezmyslnie wtrocany w zapomnienie.Tyle mam do powiedzenia. Ten pan co tym forum wlada, niech mnie nie prowokuje do bezmyslnej gatki, jam swoja cene znam i nie dam sie podpuscic insynuacjom i przykrosci jaka mi sprawia swoim nieroztropnym dzialaniem. ZYCZE WSZYSTKIM MILYCH WAKACJI
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Podziekowanie |
NIECH TEN CO SZLIFUJE JEZYK POLSKI POPRAWI MI BLEDY
|
|
takiej przykrosci jeszcze nigdy nie doznalam, tyle wysilku na nic, .
|
|
Dziekuje bardzo za tyle uznania i ufnosci, hojnosci, dobroci, troskliwosci, czulosci, nadskakiwania, umilania sie. Jestem niezmiernie zaskoczona takim talentem, tryskajaca radoscia,szczodroscia, zdolnoscia dzielenia sie, wnikliwoscia, podziwiam za talent, gest, przyjemna zabawe zastanawiam sie :jaka osoba na tym forum, zdolna jest na na takie igraszki??????
|
|
po co to 100 razy piszesz pojebalo Cie???
|
|
Bez komentarza !!!
|
|
bo nikt jej nie odpisuje i jest zdołowana APEL DO UZYTKOWNIKOW FORUM 4ŁOMŻA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE ODPISYWAC JASIOWI SMIETANIE SZCZEBIOTCE I TEGO TYPU FORUMOWYM IDIOTOM !!!!!!!!!!
|
|
jestescie c'woki!!!
|
|
Szczebiotka nie ma za co. Zawsze podziwiam twój talent i wtrącam od czasu do czasu swoje trzy grosze. Miłych wakacji ozdobo tego forum . :):)
|
|
Nie bede wam zabierala tak cennego czasu%
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |