piątek, 18 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zaśmiecone boisko

byłem ja sobie wczoraj na spacerku za ulicą Rycerską na boisku i tak się zastanawiam kto jest odpowiedzialny za sprzatanie tego terenu czy SP 9 czy moze Spółdzielnia Mieszkaniowa bo syf tam jest straszny pobite butelki, papiery jedno wielkie śmietnisko. Więc czy tak musi być.

cerber

cerber

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zaśmiecone boisko

Myslałem, że chodzi o boisko ŁKS, ponieważ od strony Piątnicy widać na jego tle kupę śmieci, na drzewie przybita tabliczka: Teren prywatny. Wywóz śmieci zabroniony. Pewnie dla innych tak, ale właściciel może. A w śmieciach tych, tworzywa, wykładziny PCW, cegły, wapno itp. Gdzie ochrona środowiska?
A co do boiska przy SP nr 9, to zapewne pan prezes SM Perpektywa jeszcze nie był na obchodzie swojego królestwa, czy księstwa po zimie. A samochodem też nie wszędzie się dojedzie.
Podobno jedni na drugich się oglądają, boisko ni to spółdzielni ni to szkoły. Dopiero wieczorkiem ma swoich gospodarzy, a ślady ich pobytu widać następnego dnia.

Boisko ŁKS jest czyste ale by się przydało jego remącik bo może zalać boisko na mecz :/

Szkoła albo miasto musi się tym zająć.

Powinno raczej miasto!!

grzybek

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org