niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wyjazd na Obscene Extreme Fest., Czechy, 15-17.07.2010

Mam 2 miejsca w aucie, grają m. in. D.R.I., DOOM, MASTER, INCANTATION, HAEMORRHAGE, GENERAL SURGERY, CATTLE DECAPITATION, MISERY INDEX, CRIPPLE BASTARDS, DERANGED, INGROWING, MALIGNANT TUMOUR, ROMPEPROP, THE ARSON PROJECT.
W większości grają kapele grindcore, nie jakieś tam pedałki typu Europe. Wyjazd z Łomży 15.07 rano (kolo 5.00 - 6.00), powrót 18.07. wieczorem. Koszt przejazdu tyle co za paliwo, w obie strony wyjdzie równowartość ok. 125 litrów E95 do podziału.
Jak coś GG: 3854864

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wyjazd na Obscene Extreme Fest., Czechy, 15-17.07.2010

Tu od Europe to się odczep. Ty do pięt mu nie dorastasz pedałku i te twoje zespoły............ Idiota

Idiotą to ty jesteś jak się podniecasz tymi pudlami. Europe to typowa kapela jednego przeboju, na którego fali jadą już tam ileś lat. Co to za zespół, który się lansuje jako hard rockowy czy tam metalowy, a jego "hit" już w latach 80-ych był grany w dyskotekach. Taki MASTER ponad 20 lat na scenie, cały czas w klimacie death/thrash metal, nie jak ci twoi gejowaci idole w obcisłych lateksowych portkach, więc o czym mówimy. Zresztą to temat dla zainteresowanych wyjazdem na festiwal grindcore/death, jak chcesz podyskutować o muzyce i gustach to załóż inny, a ja na pewno się tam wpiszę.

masz małego i masz kompleksy.............

Jaki fan takie argumenty w dyskusji... Popodbijaj mi dalej temat, szybciej kogoś znajdę.

Na takie gówno chodzą tylko Czesi i Ty...... także mało prawdopodobne żebyś kogoś znalazł

He. he, he największy tego typu fest w Europie, drugi na świecie po Maryland Death Fest. w USA, zjeżdżają się ludzie z całego świata, więc o czym mowa kolego... Wiem, bo byłem już parę razy. Tam nie ma miejsca dla gejowskich zespołów których lubisz słuchać.
Wiem, że mało prawdopodobne, że kogoś znajdę z Łomży, bo ekipa się wykruszyła, prędzej w Białym albo w Warszawie, ale popróbować zawsze można.
W każdym razie gejów typu skubi18, miłośników Europe itp. nie biorę.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org