środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
JANUSZ KORWIN-MIKKE

GLOSUJCIE NA JKM !!! JANUSZ MUSI WYGRAC !!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: JANUSZ KORWIN-MIKKE

popieram i zachecam do glosowania na Korwina

szkoda głosu

szkoda ciebie dzieciaku... ty nawet nie mozesz jeszcze glosowac wiec stfu

Witam
Popieram kandydaturę Pana Janusza Korwin-Mikke, ma mój głos.
Moim zadaniem trzeba skończyć z tym całym kumoterstwem.
Popieram jego proste zasady.
Miłego dnia

Może i dobry kandydat, czemu nie, ale jakoś nie mogę się do niego przekonać..

wszyscy są za bogatymi Januszek odwrotnie.. jestem za nim kto jest przeciwko niemu jest za Umową o dzieło.. i wzbogazającymi sie na ludzkiej krzywdzie pracodawcami którzy legalnie zatrudniają na umowe o dzieło niepłacąc składek zus a biorąc je do swojej kieszeni.. -- czyste złodziejstwo JKM zmieni to Tv ustawia wybory wiedzą kto wygra wiec poco mamy iśc głosować.. przeprowadzili sądaże i już jest wszysto ustawione.. ja ide głosować po to by osłabić innych oddam głos na JK-M Pozdro .

http://www.youtube.com/watch?v=eCpiDfPY4KM&feature=related

tez ma moj glos

leczcie sie na głowe

------------------------------------------------------------

Prezbrała sie miarka, Głosuje na Jarka:)

tylko JARO !!! nikt inny !!!

Tempiem głópote na foróm

wybory to nie kondolencje..

Karolina00 - a ty się lecz na nogi, bo u ciebie na głowę już za późno

Głosować będę na Janusza Korwina gdyż tu jest dużo prawdy

Borys-50

Głosować będę na Janusza Korwina gdyż tu jest dużo prawdy

Borys-50

Lobo a ty z którego drzewa sie urwałeś:) jesteś jeszcze niedojrzały i zielony:)

-----------------------------------------------------------------------

Prezbrała sie miarka, Głosuje na Jarka:)

FACET, 

Gdy Ci się nudziło, to zostałeś trollem.

Wesołe jest życie trolla. 

Taki troll to może sobie jeździć trolleybusem.
Także uprawiać seks z dwiema panienkami (albo chłopakami) jednocześnie czyli tzw. triolizm.

A tak w ogóle, to wiedz, że tutaj nie istnieje żaden obowiązek czytania moich postów.
A już tym bardziej, nie trzeba na nie odpowiadać. 

Pozdrowienia dla tych co mają wesołe życie.

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Janusz Korwin-Mikke ma również mój głoś.Ludzie nie wybierajcie mniejszego zła,PO oraz PiS siedzą w sejmie już tyle lat i nic nie robią!!.
`
JKM na prezydenta!

GŁOSUJEMY NA JKM!!!!!!!!!!!
OSTATNIA SZANSA DLA POLSKIEGO NARODU..

Pomysłowo.

ów pan twierdzi, że kobiety nie powinny mieć prawa wyborczego, więc automatycznie stracił mój głos ;)

Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^

czytaliściejego program????????? czy tylko jak rzucil hasło legalizacja zioła to juz sie rzucacie?
patrzcie na to:
-----------------
6.
Szkolnictwo będzie całkowicie zdecentralizowane i sprywatyzowane. Państwo nie może uzurpować sobie żadnego prawa do narzucania rodzicom czego i jak długo należy uczyć dzieci i sposobów ich wychowania. Zlikwidujemy fikcję "bezpłatnego szkolnictwa" - to obywatele ponoszą całkowity ciężar finansowania systemu edukacji i to oni w zamian za swoje pieniądze mają prawo kształcić swoje dzieci w sposób, jaki uznają za dobry.

Państwo nie może finansować kultury - zostanie ona poddana mechanizmom rynkowym i prywatnemu mecenatowi. Działalność naukowa i kulturalna nie może być w żaden sposób ograniczana - te dziedziny powinny leżeć poza obszarem zainteresowania państwa. Niedopuszczalne będzie ko-ncesjonowanie środków masowego przekazu i cenzura prewencyjna.
-------------------

malpa ty siedz tam cicho i nie pyskuj,

zielarz666- nick wszystko wyjaśnia... no żal. ale pytam poważnie. czytałeś program? nie pyskuje

ja to na Janeczka też zagłosuje, bo na pewno nie na tych dwóch spaliniarzy :)

małpa@ a wziales pod uwage, ze on opowiada sie rowniez za zniesieniem prawie wszystkich podatkow, przymusowych zrzutek na emeryture itd? Wiec logiczne, jesli przestaniesz oddawac pol wyplaty panstwu, to stac cie bedzie i na ksztalcenie dzieci... Myslisz, ze skad sie biora teraz pieniadze na edukacje? Z powietrza?

Teraz tez za to placisz, w podatku, tyle, ze nie masz zadnego wplywu na jakosc i efekty... Podobnie jak ze sluzba zdrowia i wszystkim innym...
Dlaczego panstwo uznaje, ze potrafi lepiej zarzadzac moimi pieniedzmi niz ja sam? Dlaczego w ogole uwaza, ze wszystko zrobi za mnie lepiej niz ja sam, dlatego nie daje mi wyboru, tylko dyktuje co i jak mam robic?

Bo nie wiem co cie tak oburzylo w tym programie?

jak zlikwiduje zrzutke na emeryture to na stare lata z czego bedziesz zyl?

JKM ma mój głos.

P.S. Lekarstwem na niektóre kalumnie wypisane wyżej może być lektura programu...

małpa@ z tego co sobie odloze... Nikt Ci sie nie zabroni ubezpieczyc prywatnie. Dziwie sie, ze popierasz obecny system, w ktorym z emerytury wyplaca Ci nawet mniej, niz wplacisz skladek... Nawet odkladajac na jakiejs durnej lokacie wyszloby Ci wiecej kasy... Nie mowiac o tym, ze jak zechce zalozyc firme, to zaplace co miesiac ponad 800zl, nawet jesli nic nie zarobie... Przeciez to jest kpina... Gdybym dostal te pieniadze do kieszeni i sam mogl nimi rozporzadzac, to jestem przekonany, ze wyszedlbym na tym o wiele lepiej.

A tak w ogole, to nie wiem czy czytasz ostatnio jakies informacje, bo coraz czesciej przebakuja o tym, ze za pare lat emerytura bedzie w wysokosci 25% ostatniej wyplaty... powodzenia z przezyciem...

małp@ ta zrzutka państwa na emerytury to jedna wielka fikcja, ZUS jest workiem bez dna który juz teraz nie ma za co wypłacać emerytur i jedzie na kredytach.
Także tak czy siak licz na siebie jak nie chcesz mieć emerytury przy dobrych wiatrach na poziomie 500 zł. Jak nie zadbasz sam o siebie to nie licz na państwo bo się przeliczysz.

no w sumie moze i racja.. ja niewiem tyle ludzi płąci te składki i oni nadal kasy nie mają;??;/ złodzieje

WIEC GLOSUJ NA JANUSZA, kazdy glos sie liczy !!!

małpa@ bo prawda jest to, co mowi JKM, czyli, ze za kazdym razem kiedy panstwo obiecuje, ze da 100zl, to znaczy, ze najpierw zabierze 200... bo przeciez musi jeszcze oplacic ludzi, ktorzy beda za te rozdawanie odpowiadac itd.
Pieniadze panstwowe, to zawsze beda najbardziej marnowane pieniadze. Wszelkie przymusowe ubezpieczenia itd. to nic innego jak forma podatku. Zastanawiasz sie, czemu oni nadal nie maja kasy? Bo tak naprawde, to nie zbierasz wcale na swoja emeryture, tylko finansujesz biezace wydatki i wyplaty dla obecnych emerytow. Swita Ci juz, co z tego wynika? Otoz to, ze placisz, a wcale nie masz gwarancji, ze sam dostaniesze emeryture. Bo tych pieniedzy juz nie ma, sa wydawane na biezaco. Jesli kolejne pokolenie nie zarobi dosc duzo, to nie bedzie Ci z czego wyplacac...
Poza tym, ZUSowi brakuje kasy, wiec pozycza w komercyjnych bankach, a jak myslisz, z czego bierze sie kasa na splate tych kredytow? I tak kolko sie zamyka...
No ale glosujmy dalej na socjalistow, to na pewno bedziemy mieli lepiej...

przeciez on nawet jakbyście chcieli to on nie wygra przeciez widzicie co pokazują sondaże i co piszą ludzie na forum... moze bedzie miał te 14% ale to znikomy procent jaki bedzie miał komorowski załóżmy 40 %..

JKM tez ma moj glos zrobmy rewolucje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

I co z tego, ze nie wygra? To mam na niego nie glosowac? Jak nie bedziemy glosowac, to nie wygra na pewno...

Ludzie, przeciez po to wymyslono cos takiego jak I i II tura wyborow, zebysmy mogli w I glosowac na tego, na kogo chcemy, a dopiero w II na tego, kto zostanie, jesli nasz kandydat odpadl... Skonczcie z tym glosowaniem od razu na "mniejsze zlo", bo to nie ma sensu...

Głos zmarnowany jest wtedy jak głosujesz na kogoś bez przekonania czy dobrze robisz...

Po sprywatyzowaniu szkolnictwa, służby zdrowia i wycofaniu składek na emeryturę jeszcze byście zapłakali za starym systemem:) Legalizacja to nie wszystko.

PS. Pan Kaczyński ma mój głos!

Piszę poprawnie po polsku

Tylko Łomża ŁKS!!!

A czemu ?

taa kaczyniak.. nie sądzicie ze i tak juz swiat ma z nas wystarczające konania? teraz jeszcze by doszlo 'ooo, znowu ten mały śmieszny. tylko o co byla ta afera w kwietniu, skoro on zyje?
obama powie "ja wiedziałem ze on jeszcze zmartwychwstanie, dlatego bez krępacji walnąłem partyje w golfa"

Ja głosuję na JKM i nie uważam, że to stracony głos. Może facet jest trochę ekscentryczny i niepoprawny politycznie, ale jako jedyny (no może jeszcze Morawiecki) ma zdrowe poglądy i umie je poprzeć argumentami, a nie zwykły populizm jak to niektórzy...

"W związku z wyborami na urząd Prezydenta RP i wyborami uzupełniającymi do Senatu RP informujemy, iż w okresie ciszy wyborczej tj. w okresie 24 godzin poprzedzających dzień wyborów i aż do chwili zakończenia głosowania zabronione jest prowadzenie agitacji wyborczej na rzecz kandydatów w jakiejkolwiek formie. Publikacja na forum jakichkolwiek komentarzy mających charakter agitacji wyborczej może zostać uznana za naruszenie przepisów oraz stanowi czyn zagrożony karą grzywny."

(Art.76b,76c i 77 ustawy o wyborze Prezydenta RP z dnia 27 września 1990 roku, t.j. DZ.U. 2000 Nr 47 poz. 544 z późn. zm. i art. 85,86 i 87 ustawy z dnia 12 kwietnia 2001 r. Ordynacja wyborcza do Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej i do Senatu Rzeczypospolitej Polskiej - t.j. Dz. U. 2007 nr 190 poz. 1360 z późn. zm.)

cziki wystraszyłeś wszystkich!!

JKM !!!!!!!!
Głosujemy!!!!

Pomysłowo.

nie ma opcji ;p

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org