Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szczeniak rasy MOPS |
Witam :) Czy ktoś orientuje się czy w Łomży bądź okolicach można kupić szczeniaka rasy Mops? Jeżeli tak to bardzo proszę o podanie kontaktu. Zapytam też czy wiecie może jakie psy dostępne są w hodowli w Małym Płocku i Konarzycach? “Dance as though no one is watching you. Love as though you have never been hurt before. Sing as though no one can hear you. Live as though heaven is on earth.”
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szczeniak rasy MOPS |
ze szczeniakami tej rasy bedziesz mial trudnosci, sa rozrywane przez okoliczna ludnosc, tylko na NIE jest popyt,
|
|
1. google>hodowla mops>szukaj/enter>pierwszy link 2. google>hodowla konarzyce>szukaj/enter>brak wyników 3. google>hodowla mały płock>szukaj/enter>brak wyników Wiesz już o co chodzi?
|
|
Szukanie hodowli w googlach nie jest tym czego potrzebuję, z kilku względów tzn. chce kupić psa z poleconego żródła, bardzo zależy mi, żeby było to niedaleko od łomży do 80 km, ponieważ nie za bardzo mam jak przywieść maluszka. Poza tym, miałam buldożka frnacuskiego z wyggoglowanej hodowli i wiem, że hodowca nie był do końca szczery i uczciwy. A na forum mogą się naleźć osoby, które interesują się tą rasą lub posiadają pieski. “Dance as though no one is watching you. Love as though you have never been hurt before. Sing as though no one can hear you. Live as though heaven is on earth.”
|
|
Więc najbliżej jest Warszawa, nie widzę problemu w odległości. To zacznę od początku: chcesz psa rodowodowego czy nie zależy Ci na papierach i chcesz psa do kochania? W pierwszym przypadku popytaj ludzi na forach temetycznych o polecane hodowle, pogadaj z hodowcami, ogólnie zdobądź maksimum informacji. W przypadku drugim zapraszamy do schroniska-niedługo wakacje, trzeba zwolnić dużo miejsc dla psów, które stały się ciężarem dla imbecyli. Jeśli hodowca od buldoga był nie fair to zgłosiłaś to do ZKwP?
|
|
Michał kupił sobie mopsa i i z zachwytu turla dropsa.
|
|
naiwazniejsze to pies,ktory chodzi za Toba slad w slad..on i tak Ciebie kocha, a kazde Twoje rzucone przez przypadek spojrzenie lub une caresse jest dla niego oznaka milosci, nie rozumiem dlaczego zalezy Ci az tak, na tej rasie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |