Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejna Biedrona? |
Z tego co mi się obiło o uszy na Zjeździe budują już x Biedronkę. teraz to się będzie działo na tej ulicy. i tak przejechać spokojnie nie można. teraz to dopiero będą korki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejna Biedrona? |
to by była juz kolego 6 biedronka w łomży
|
|
przyznaję się bez bicia że ja już straciłem rachube....
|
|
a w którym miejscu na Zjeździe budują tę Biedronkę?
|
|
tam gdzie lelaki zawsze parkują jak przyjeżdżają na egzamin. koło sklepu z drewnem
|
|
Ja bym jeszcze proponowała na Starówce, taki duży plac się marnuje ...
|
|
o własnie Helena masz racje te ułomki juz nie wiedzą co maja zrobic tam jeszcze nie ma
|
|
jeszcze podobno na osiedlu Narew kolejną planują wcisnąć... ...
|
|
Biedronka będzie stała między sklepem drzewnym Gierłowskiego a WORD-em. Lokalizacja mówi sama za siebie - ta Biedronka będzie nastawiona głównie na przejezdnych - podmiejscy + Warszawa. _________________________________________________________ ![]()
|
|
i słusznie jeszcze tylko na bawełnie jej nie ma i sklep Fenix kosi ludzi wysokimi cenami. Bimbo
|
|
wszystkie drogi prowadzą na biedronki rolniki tam zaopatrują się w cukier na bimber, to dlatego w sobotę nie wpuszczali bo przeciążenie po kościele, w strachu po wysłuchania klechy, że świata koniec i mus zaopatrywać się z całą familią po krocie ku*rwa mać
|
|
z tego co ja wiem to będzie tam drugi Lidl "NAJWIERNIEJSI FANATYCY ŁKS" !!!!!!
|
|
żadna biedronka tylko LIDL
|
|
Może być i LIDL. A co to za różnica ? I to i to działa na takiej samej zasadzie. Jedna chwała. No może LIDL nazwę ma bardzie "europejską". ;) _________________________________________________________ ![]()
|
|
bardzo dobrze, będę miała blisko na zakupy ;D
|
|
![]()
|
|
Dobra Biedronka nie jest zła:) Co wy od nich chcecie?? Wszystko w nich jest tanie i dobre:) Im więcej sklepów tym krócej w kolejce będziecie stali:)
|
|
to bardzo dobrze, więcej ludzi będzie mogło dostac tam prace, a jeden czy 2 małe sklepiki obok które fundują nie ziemskie ceny wylądują na dnie:) Najlepiej chlapać ze tyle biedronek czy lidlów a setki łomżan biegają z pelnym koszem na kólkach do samochodu., pozniej wracają do domów, zasiadają przy komputerze otwierają stronę 4lomza i piszą co innego
|
|
ani biedronka ani lidl to ma być makro
|
|
lidl na 100 procent
|
|
Ja też tego nie rozumiem. Dla mnie w biedronce przez całą zime były najlepsze i najtańsze owoce. Robię duże zakupy (pełen kosz) i w biedronce płacę około 200zł, gdzie w stokrotce za to samo płacę około 260zł. Zrobiłem już test tych samych zakupów i tak właśnie to wychodzi. Więc nie narzekajcie, że takie te biedronki złe. Wolę5 biedronek niż jeną stokrotke.
|
|
Bo Biedronka jest tak blisko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
ooo a na muszli biedronki nie postawia? Przeciec i tak od lat nie ma tam imprez, wiec po co ma stac pusty plac i sie kurzyc...
|
|
Budują, bo widocznie jest w Łomży takie zapotrzebowanie.... Mi się wydaje, że lepsza jako taka Biedronka niż na przykład Bomi, który jest droższy nawet od Stokrotki ;p
|
|
prezesa nawet zmienili
|
|
wszyscy tak się zachwycają tymi biedronami .... tak tanio ... tak blisko ... a czy wy wiecie ze cala kasa która tam wydajecie nie zostaje w polsce
|
|
Autor: antoni7271 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 23-05-10 12:20 wszyscy tak się zachwycają tymi biedronami .... tak tanio ... tak blisko ... a czy wy wiecie ze cala kasa która tam wydajecie nie zostaje w polsce o Bzdura. Popatrz na firmy, które produkują dla Biedronki. To w przeważającej większości (95% !) POLSCY PRODUCENCI (ci więksi, jak Sokołów i ci mniej znani, lokalni). Dla porównania idź do tej Stokrotki, o której tu ktoś wspomniał. Większość produktów to zagraniczni dostawcy (np. Unilever, Henkel, SC Jhonson). Pieniądze z produkcji są większe, niż te z marży biedronkowej, nie wspominając o podatku dochodowym wpływającym do Skarbu Państwa. Nie siej plotek, Toniek. _____________________ one track, one thruth. ![]() the thruth tracker
|
|
Jednym zdaniem: JMD (Biedronka) obraca polskimi produktami, napędzając ogromną, polską produkcję i pobiera za to niewielką prowizję w postaci marży. ten fak również odróżnia Biedronkę do LIDLa, między którymi niesprawiedliwie stawiacie znak równości! _____________________ one track, one thruth. ![]() the thruth tracker
|
|
to będzie LILDL.. ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
tez słyszałem że Lidl ma być ;)
|
|
Helenko na starowce nie ,bo tam mamy przepiekna FONTANNE i by ja zaslonila. A FONTANNA jest wyczesana i w pieknym miejscu. Dziad
|
|
Proszę państwa nie będzie nigdy więcej żadnej biedronki, ponieważ tak jak pisałem wczesniej w innym temacie sprawą biedronki zajęła się specjalna komisja śledcza w której będzie między innymi rozważanie rozwiązania sieci BIEDRONKA. Poza tym nie słyszeliście że nowy prezes biedronki został zdymisjonowany?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |