piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
nokia

Jeśli ktoś ma lub zna nokię 6210 to niech mi napisze gdzie w tym telefonie można ustawić tapetę na ekran. No zgłupiałam... nie mogę znaleźć takiej opcji... pomocy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: nokia

Wejdź w USTAWIENIA - nast epnie wybierz ustwienia wyświetlacza i wybierz Tapeta. Powodzenia.

no ale ja właśnie nie mam czegoś takiego... w ustawieniach mam tylko ustawienia połączeń i telefonu, a w środku znowu nic... czy to nie dziwne?

Może telefon nie posiada takiej funkcjonalności :P

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Będzie że tak... ale pomimo wszystko to dziwne...

to wieć tak ... ja niemam takiej komórki to ci niepowiem.

Ptysiek, jesteś zaj* :)))

--

Nie mam nic do dodania, więc nic nie dodam :)))))))))

--

dobrze, to nie dodawaj... :)

hmm jak sie nie myle to 6210 nie ma takiej opcji. Dopiero po wgraniu oprogramowania od 6250 sie ja uzyskuje :] Tak samo jak w 8210>8250... chyba... :P

Tu potrzeba speca od komórek.

Trzeba wgrac przez kabel do telefonu, i bedziesz miala jako logo operatora, inaczej sie nie da ...

To nie ma takiej ocji jedyne co możesz mieć to logo na wyświetlaczu i nic pozatym wiem dobrze bo miałem go przez dwa latka i był zaj****.

Są spece na tym forum !!

a propo mam pytanko !!!!WAZNE !!!! zastanawiam sie na d kupnem nowej komorki... , kolorowy wyswietlacz,kamera,c3na przystepna..wszystko jak nalezy...ale niestety,komorka nie dziala na polskich czestotliwosciach lub na czyms takim....istnieje mozliwosc "zmienienia" czegos w telefonie zeby jednak odbieralka polskie fale ???

dodam jeszce tylko ze ta komorka ma jest ze stanow ( jesli to ma jakies znaczeni,tam sa chyba 900/1500, jakos tak ) i jest miesjce na karte SIM , wiec problem tlyko w tej sieci polega zeby jakos przeprogramowac....wiecei wjakim komisie wlomzy moga mi to zrobic ????

To niestety nie bedzie działać, tak jak kiedys Nokie 5110 nie chcialy dzialac w wiekszych miastach, ta ktora zamierzasz kupic moze chodzic Ci na czestotliwosci 900 w Łomży i małych miejscowoasciach, choc napewno z problemami. Przeprogramowac sie nie da, bo to sa inne malutkie czesci za to odpowiedzialne i bez przelutowania sie nie obejdzie:) Wiec gra nie warta swieczki. To tyle na ten temat

cycq niepolecam komórki z aparatem aparat pozera energie baterii i bateria po kro.tkim czasie bedzie bardzi krótko trzymać zamiast 12 dni to 2-3 dni.

ten fon Posiada pasma GSM 850/1900, damiano zmienia to cos czy dalej ****?? nie orientujesz sie ile by kosztowala zmiana odbioru pasem zeby dzialalo wsio normalnie??nawet z tm przelutowaniem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org