Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pomocy!!! |
Potrzebuję pracy licencjackiej na temat zarządzanie zasobami ludzkimi na przykładzie firmy.... Napisałam juz 2 rozdziały a na 3 stoje:/ Jeśli ktoś ma coś takiego to bardzo proszę o przesłanie na adres biurolegionow@wp.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pomocy!!! |
odnośnie tego tematu jest masa książek, publikacji internetowych również, wyszukiwarka google nie boli.
|
|
na maila to ja ci moge przeslac ale rachunek za napisanie pracy, chyba jelenia szukasz
|
|
Po tym apelu powinni natychmiast skreślić Cię z listy studentów .
|
|
"wykształciuchy" _____________________ one track, one thruth. ![]() the thruth tracker
|
|
Nie chcę gotowej pracy tylko chciałam zobaczyć formę w jakiej pisany jest 3 rozdział dotyczący firmy o której się pisze, z internetu i książek umiem korzystać ale w 3 rozdziale nie można z tego pisać- tacy jesteście mądrzy to powinniście to wiedzieć. Widze że pomocy nie otrzymam, cóż taka jest Łomża
|
|
tam, gdzie kończy się wikipedia, zaczynają się nerwy. co nie, myszko? _____________________ one track, one thruth. ![]() the thruth tracker
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |