Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie 30-latka? |
Hej! Gdzie w Łomży może pójść 30-latka na tańce by za mocno nie wyróżniać się wśród młodzieży? Śmieszne może pytanie, ale chciałabym poszaleć i nie czuć się "poważnie":)) Pozdrawiam!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie 30-latka? |
mysle ze jakaś kulturalna droga Restauracja :) tam młodzież nie chodzi :)
|
|
Ja mam 40 lat, może wybierzemy się razem, to może nas nikt nie zauważy, byłoby fajnie.Pozdrawiam.
|
|
Tak, w zasadzie znam większość, ale muzyka i tańce? Chyba żadna nie oferuje..:(( niestety..Może "AMNEZJA", ale czy działa jeszcze?
|
|
Znajomość oczywiście dotyczy łomżyńskich lokali:))
|
|
P. Kostol:) Jeśli lubi Pan taniec, to chętnie:)
|
|
Amnezja zdecydowanie. A to pani męża nie ma ??
|
|
dola,cze sie do paki, lubie tanczyc', i nawet wirowac' na jednej stopie jak ktos przytrzyma wiec jak dobra muza jeden no moze dwa kufle piwa - i zabawimy sie cala noc :)
|
|
P. P@wcio:) Proszę nie pomyśleć czegoś "szerszego".. Partner do tańca zawsze mile widziany.. Dziękuję za podpowiedź AMNEZJI! Jeszcze może tak godzinkę początku wieczorku muzycznego?
|
|
Amnezja??? To ten słynny klub seniora:)))
|
|
Dziękuję bardzo za komplement:)) Czy 30-latka to senior? Cóż.... Dyskryminacja ludzi po 18-stce:)) My też mamy swoje uczucia i pragnienia:))
|
|
Jestem trochę młodszy, ale z chęcią z Tobą zatańczę ;)) Cannabis, whisky, ananas, jeszcze będzie czas by odpoczywać ..
|
|
Dziękuję P. Bad.boy, miło mi:)
|
|
Na P. to trzeba wyglądać i mieć pieniądze ;] Cannabis, whisky, ananas, jeszcze będzie czas by odpoczywać ..
|
|
Nie chciałam urazić acz oddać wyrazy szacunku:))
|
|
tak sie zaczynaja spotkania na orgietki:)
|
|
co to sa, ORGIETKI???????????????????????????????????????????
|
|
Ależ ja się nie uraziłem ;] Jak będziemy tańczyć to też będziesz do mnie mówiła per Pan ? heh troche mogłoby to być krępujące ;] Cannabis, whisky, ananas, jeszcze będzie czas by odpoczywać ..
|
|
Chyba Pan coś wie na ten temat? Alem udało się Panu mi "dokopać", brawo! Nie jestem zdesperowana:(( by na forum ogólnym szukać "towarzysza":(( Pozdrawiam i życzę ciekawszych pomysłów na rozmowy!
|
|
ps. Powyższa odpowiedź dotyczy riposty P.Wtorku
|
|
Aniu;] to był żart:)
|
|
Nie ma co chyba pierwsza osoba na tym forum z tak wysoką kulturą . Pogratulować.
|
|
o kim mowisz? :)
|
|
Wtorku:) Ale niemiły... Przykro mi się zrobiło i tyle..:( Każdy ma prawo do wydawania swoich opinii, ale czasem są "trudne" dla innych...
|
|
wybacz:)
|
|
Wtorku:) Uśmiechu na resztę dzionka!
|
|
dzieki, przyda sie dzis... i wzajemnie
|
|
Kochani dojrzali .A co Wam młodsi przeszkadzają?To raczej ich nie wszędzie wpuszczą.Idziecie,bawicie się i kropka.Co tu ma wiek do rzeczy.Liczy się chęć do zabawy,kultura,poczucie humoru.Wszystkie lokale to miejsca publiczne.Jestem starsza od Ciebie Anka 318 a nie mam takich problemów.Baw się,ciesz życiem.Powodzenia.
|
|
Dziękuję Wszystkim za "rozmowę", porady, niekiedy aluzje:) Miło było Was "spotkać"! Udanego popołudnia, wieczorku dla Was! Pozdrawiam:))
|
|
Faktycznie, aż dziwnie podejżana ta rozmowa :) Nawet wystepują w niej magiczne słowa podwyższonej kultury, jak miło...
|
|
Nie wiem dlaczego, ale wydaje się, że dzięki mojemu zagadnieniu, kilku osobom zrobiło się miło:) Mam nadzieję, że nie odbierzecie mojego odzewu jako oznaka próżności, ale cieszę się, że taką notę otrzymała nasza "dyskusja":)
|
|
Znając długą i burzliwą historię tego forum obawiam się, że zaraz może się znaleźć jakiś inteligent który zepsuje atmosferę ;P. W realu też się tak ładnie uśmiechasz ;)? Cannabis, whisky, ananas, jeszcze będzie czas by odpoczywać ..
|
|
W Łomży nie ma Reala. Jest tylko lidl, biedronka , kaufland i stokrotka i pamiętna rema1000.
|
|
Niezależnie od typu, rodzaju REALA bądź innego miejsca, uśmiech zawsze przewita Cię:) i każdego innego człowieka:)
|
|
|
Dlaczego P.Lunatyk? Można w czymś pomóc? :))
|
|
Jak tu milutko, aż dziwne. Anka318 wszystko zależy jakie masz towarzystwo jesli ludzie potrafia sie bawic i szaleć każde miejsce jest dobre, jestem w podobnym wieku ostatnio bawiłam sie w Yamie dużo dzieciaków, mało miejsca, ale ze swoja ekipą wyszalałam i powygłupiałam sie:) Pozdrawiam i kolorowych senków.
|
|
Dziękuję Ci Tia:) Również pozdrawiam!
|
|
@Anka318 - Tak, więcej takich kulturalnych wypowiedzi na forum :). Piszę poprawnie po polsku. Bierz życie, mówi Ci życia narkoman...
|
|
Dziękuję P.Lunatyk:) Ale do rozmów, wypowiedzi trzeba chętnych. Dziś miałam tę przyjemność "spotkać" takich:)
|
|
za moich czasow robilo sie balety w domu, 16 lat to jest wiek :]
|
|
az miło sie czyta:)
|
|
do: szczebiotka cytat: za moich czasow robilo sie balety w domu Szczebiotka, masz na myśli okupację? To do ilu już dobijasz? Kurczę, piękny wiek. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
kalam buahaha brawooo ;))) a co do tematu faktycznie aż człowiekowi chce się czytać tak mądre wypowiedzi :) szkoda że tak zawsze nie może być :/
|
|
ja tez mam ponad 30 i czytajac wypowiedzi poprzednikow mam mieszane uczucia...co to forum "przytul kropka"?sama slodycz w wypowiedziach az sie rozczulilem, i ja tez chce!!!potanczyc!!!i byc takim lukrowanym slodziakiem kapiacym kultura i wlazacym bez wazeliny.chyba jednak nie potrafie.jezeli chodzi o zabawe polecam amnesje. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
P. Kaligulik! Dziękuję za ocenę moich wypowiedzi (odbieram do siebie), ale nie było moim zamiarem wazeliniarstwo. Zadałam proste i banalne pytanie. Nie sądziłam, że moje kropki, przecinki w dalszej konwersacji, mogą być tak odbierane. Będę na przyszłość pamiętać, żeby rozważniej rozdawać swoje uśmiechy. Nie wszyscy przecież mogą mieć na nie ochotę, prawda? Udanego dzionka!
|
|
tym mnie wac panna ozwalila, "pan kaligulik", dobre.milego dnia. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
|
Witam po przerwie:) Jeśli nadal będzie interesowała Pana moja opinia, to zamieszczę ją po tym weekendzie. Nie wiem czy któryś z forumowiczów nabrał ochoty i odwiedził lokal, ale chętnie zapoznałabym się z aktualnymi wrażeniami :) Może wszyscy wynajmiemy stolik z logo "4lomza"?
|
|
Klub emerytów na skłodowskiej organizuje potańcówki Muzyka nawet taka że by sie nier zazipac
|
|
anka318 mysle ze to bardzo dobry pomysl uwazam ze jasio, czesio i reszta bandy tez powinni przyjsc:)
|
|
|
przed wyjsciem radzę Vigor Senior zapić Biovitalem. daje kopa i trzyma do 21:00. ;) :: die Zeitgeist ::
|
|
Anka318, fajnie że podzielisz sie wrażeniami, gdzie zdecydowałas sie wyjść??? życzę miłej i szalonej zabawy. Nie zapomnij o wygodnych butach:):)::) 30latki, 30latki..............................................la la laaaaaa
|
|
Poczucie humoru niektórych osób jest aksjomatem dla afiliacji, więc zapewne w ten weekend ich kondycja fizyczna zyska, a ja mogę pozostać dysydentką. Aczkolwiek jestem pewna, że dysonans poznawczy jest cechą charakterystyczną adatu niektórych forumowiczów łomżyńskich. Z życzeniami udanego weekendu- moc serdeczności:)
|
|
Ciocia wikipedia będzie musiała mi to przetłumaczyć, bo nie załapałem ;)) Cannabis, whisky, ananas, jeszcze będzie czas by odpoczywać ..
|
|
Anka318. Więc siedź w domku i rozważaj, czy dziura w kapeluszu jest bytem czy też nie jest bytem. Takie rozważania nie wymagają aksjomatów, a być może pozwolą Tobie na afirmację własnego jestestwa. W takim przypadku wierzę w Twoją dysydencję, która uchroni wiele niewinnych istnień ludzkich od bezsprzecznie dyletanckiej postawy wobec uciech właściwych dla osób pozbawionych odrobiny zdrowego poczucia humoru. czasem trzeba wyluzować:):):)
|
|
Droga Tia:) Dziękuję za tak finezyjne ujęcie stanowiska:) Obiecuję swoją inercję opanować. Jestem świadoma makiawelizmu wielu osób, toteż bez względu na czynniki egzogeniczne, wieczory weekendowe spędzam przy rytmach muzyki. Dziś za w/w radą przed wyjściem zażylam VIGOR SENIOR, ale nie mialam BIOVITALU:( , pospieszylam na imprezę. Nie mniej jednak sil wystarczylo tylko do 23h:( Ale usiluję myśleć progresywnie:) Ps. Do jutra w AMNEZJI albo w ....:) Dla wszystkich wyjątkowo uroczego wypoczynku w weekend:))
|
|
przyjdz do mnie to razem poszalejemy
|
|
weź już zamilcz Anka318 bo się zaczynają robić flaki z olejem
|
|
Polecam zatem inną, ciekawszą literaturę. Uszanowanie!
|
|
on-off zajdź po mnie
|
|
ok tylko powiedz gdzie i kiedy
|
|
Anka318 Przede wszystkim trzeba wiedzieć czego się chce. Można różnie patrzeć na te w zasadzie same sprawy. To jest tak, jak z palcem d...e. Jeden i drugi go mają, ale inaczej. Więc Ty się możesz bawić, a inni mogą bawić się z Tobą lub z Ciebie - tak jak Ja. Pozdrawiam
|
|
wiem o co ci chodzi panienko
|
|
a wlasnie ze nie wiesz !!!!!!!!!!!!!
|
|
wiemmmmmmmmmmmmmm
|
|
Grunt to wiedzieć o co chodzi, ale tak na prawdę, czyli w rzeczywistości to nie jednemu może się pomylić. Zważywszy na poziom intelektualny niektórych forumowiczów należy przyjąć znaczne środki ostożności. Dlatego też zalecam dalece idącą ostożność w formułowaniu osądów, gdyż można wysnuć mylne wnioski. Dlatego też proponuję dokładniej czytać posty i w konstruktywny sposób formułować swoje artykulacyjne propozycje. A jeśli Wam się chce dalej w taki sposób to kntynuować, to życzę wymiernych sukcesów - zwłaszcza dla pomysłodawczyni. Mnie już się nie chce, więc teraz powiem: ALE WIOCHA DOBRANOC
|
|
P. Tia:) Mogę napisać do Pani prywatnie? Pozdr.
|
|
czasami w dupie jest dobrze sie zabawic
|
|
Anka318 czemu nie, tylko o czym??
|