Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Montaz LPG |
Z góry podkreślam, iż grzebałem w szukajcie ale tam nic sensownego nie znalazłem. Dodatkowo rzadko jestem w Łomży i zanim zacznę konkretnie szukać chciałbym chociaż mieć jakiś punkt zaczepienia. Polećcie mi proszę zakłady montujące instalacje, interesuje mnie przede wszystkim: - Jakość, nie będę miał szans na poprawki. Instalacja musi być założona max w 2 dni i musi być to zrobione idealnie. - Dobra instalacja sekwencyjna renomowanej firmy, auto MKIII 2.0 moc 147km - Na instalacje potrzebuje również atestu na calą EU Za odpowiedzi na temat serdecznie dziękuje. Pozdrawiam. Radek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Montaz LPG |
Witaj, Sądze ze w Łomzy bedzie można spełnic Twoje kryteria szczegolnie ze potrzebujesz 2 dni na idealna instalacje, nie chodzi o montarz lecz o pozniejsze "układanie sie instalacji' i wyjazdem Twoim.... Patrzac na doswiadczenie moge zasugerowac firme z Senatroskiej, rozne opinie są ale jeszcze sie taki nie urodził co by wszystkim dogodził,do wyboru masz jeszcze: "kubus"-piątnica w Janowie jest tez jakis koles co zakłada instalcje. a i zadzwon pod ten numer 792909808 osoba zna sie na instalacjach, Pozdrawiamradeusz napisał(a): > Z góry podkreślam, iż grzebałem w szukajcie ale tam nic > sensownego nie znalazłem. > Dodatkowo rzadko jestem w Łomży i zanim zacznę konkretnie > szukać chciałbym chociaż mieć jakiś punkt zaczepienia. > > Polećcie mi proszę zakłady montujące instalacje, interesuje > mnie przede wszystkim: > > - Jakość, nie będę miał szans na poprawki. Instalacja > musi być założona max w 2 dni i musi być to zrobione > idealnie. > - Dobra instalacja sekwencyjna renomowanej firmy, auto MKIII > 2.0 moc 147km > - Na instalacje potrzebuje również atestu na calą EU > > Za odpowiedzi na temat serdecznie dziękuje. > Pozdrawiam. > Radek
|
|
jedz na senatorską, tylko umów sie najpierw bo tydzien trzeba czekac na założenie, wiem bo sam czekałem. a skoro sa tam kolejki to znaczy ze dobrze wykonuja prace :) pozdro
|
|
Ja na Twoim miejscu bym pojechał do Siedlec firma alsa ul Towarowa zakładałem tam gaz i jestem zadowolony czas montażu w tyg 8godzin w sobote 4godz. zalezy od tego ile samochodów robią. odwiedz na allegro usera o nazwie alsa2 polecam
|
|
na senatorskiej kolejki bo ciagle ludzie na poprawki przyjezdzaja ?
|
|
nie na poprawki tylko po to zeby ,,zagazować,, auto. a poprawki co do gazu zawsze sa, bo wiadomo jest to modyfikacja.
|
|
MAK-ROB ul. Senatorska 13 Telefon: 0 607 801 691 http://www.mak-rob.pl/
|
|
Ja mam Toyote Avensis i chcę założyć LPG i raczej zdecyduje się na senatorską.Kiedyś już zakładałem u nich i było ok.
|
|
a co powiecie o gazie do bmw e36? mam w benzynie i chciałbym założyć instalacje LPG. AutoPokaz.pl
|
|
Dzieki wszystkim za info.
|
|
Polecam gazowników na senatorskiej :)
|
|
Ja zakladale w e36 318 na senatorskiej i byla lipa .Dopiero p.Andrzej z jarnut to poprawil i autko smiga do dzis . Spalanie ok.9l.
|
|
A ja bym załózył u Dyla w piątnicy. U mnie wszystko cyka i nie mam żadnych problemów.
|
|
polecam ci senatorską albo zakład na krasce, ci ostatni mają szybsze terminy i robią też dobrze
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |