czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
MOSiR c.d.

http://www.studioskorpion.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=213:pingpongistki-azs-pwsip-qwakuscyq-oma-w-pitnicy-zmierzyy-si-z-wiceliderem-rozgrywek-druyn-stelli-gniezno&catid=35:sport&Itemid=29

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: MOSiR c.d.

Miałem dzisiaj okazję być na boisku bocznym (treningowym) na stadionie i powiem Wam, że to co tam zobaczyłem, przeraziło mnie! Boisko jest pognite, nie widać oznak dosiewania czy wałowania go po meczach młodych piłkarzy, jak i treningach wszystkich grup wiekowych w ŁKS-ie. Nie wiem, czy pan dyrektor zdaje sobie sprawę, że wziął pod swoje skrzydła coś, za co trzeba odpowiadać i co trzeba pielęgnować CODZIENNIE!? Wyrównanie tego boiska, z tego co było kiedyś i zasianie go trawą na nowo, kosztowało miasto mnóstwo pieniędzy i wysiłku organizacyjnego w stylu przetargi na budowę itp. a przychodzi ktoś taki jak pan S. i moim zdaniem nie robi z tymi boiskami zupełnie NIC! no, może od czasu do czasu coś przez bardzo małe c. Czy ludzie, rządzący tym miastem, nie mogą wysłać na stadion kogoś, kto by sprawdził stan tych muraw? Kto by sprawdził pracę MOSiR-u w Łomży? Bo jak napisałem wyżej, kosztowało to mnóstwo pieniędzy i wysiłku, a może zaraz stać się pastwiskiem dla baranów. Trawa zamiast tam rosnąć gęsto i bujnie,bo jest nowa i droga, a w dodatku pielęgnowana podobno przez MOSiR, no bo po nie tak dawnej akcji MOSiR-u jak pan dyrektor w.w. tworu zamknął to boisko i zabronił na nim grać i trenować pod pretekstem właśnie "pielęgnacji" murawy, wygląda jak wygląda, a piłkarze nie mogą podać prostopadłej piłki do kolegi na treningu, bo czasem potrafi ona się od czegoś odbić! Jak ktoś na odpowiednim stanowisku się za to nie weźmie póki jest jeszcze trochę czasu, to nie długo Łomża będzie miała stadion, a nie będzie miała ani boiska treningowego, ani płyty głównej, bo na głównej jest to samo. Wystarczy się po tej płycie przejść, a wrażenia nie zapomniane...

Re: MOSiR c.d.

MĄDRALA......

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org