Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oprawa pracy dyplomowej |
Gdzie w Łomży mogę oprawić pracę licencjacką? I jaki jest tego koszt?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oprawa pracy dyplomowej |
Na uczelni PWSiIP na Poznańskiej (teraz już Akademickiej) jest sklepik i tam oprawiają. Poza tym sklep na Prusa również oprawia. Niestety cen nie znam więc najlepiej zadzwoń i spytaj 86 216 54 62
|
|
W każdym zakładzie introligatorskim i drukarni , aczkolwiek nie ma obowiązku oprawy tych prac. Ważne to , jak ona jest wykonana , a nie sztuczny efekt graficzny i twatda oprawa.
|
|
Np w office biuro czy jak im tam, na legionów po drugiej stronie dawnej Drzewnej. Cena ok 12 zł - wszystko zależy od tego jak bardzo się w niej rozpisałaś ;) a mianowicie od grubości :))
|
|
Ok dziękuję :-)
|
|
jak sie pospieszysz to Cie przyjma, przed 12 kazdego dnia
|
|
Proponuję również lepszą jakościowo, ręcznie wykonywaną oprawę pracy dyplomowej. Cena jest podobna. Szycie i klejenie pracy (w porównaniu do samego zaciskania jej) daje trwałość - kartki nie rozpadną się w krótkim czasie. Swoje prace dawałam do takiej oprawy i do dziś (choć minęło sporo czasu) moje prace są pamiątką i przetrwają wieeele lat. Mam maila do kogoś kto się tym zajmuje sylw_ia1@wp.pl Proszę pytać, może jeszcze ktoś Wam będzie mógł pomóc.
|
|
takie artyzanalne prace wklada sie w kat i kurz na nich rosnie
|
|
Dołącze się do dyskusji :) Czy ktoś orientuje się czy w podanych miejscach praca jest także zszywana? Moja mgr musi być zszyta i sklejona, nie koniecznie w twardej oprawie. Sama jeszcze się nie orietowałam w związku z czym będę wdzieczna za udzielenie odp. inaczej wybiore się na space po mieście w poszukiwaniu odpowiedniego zakładu ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |