czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Oprawa pracy dyplomowej

Gdzie w Łomży mogę oprawić pracę licencjacką? I jaki jest tego koszt?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Oprawa pracy dyplomowej

Na uczelni PWSiIP na Poznańskiej (teraz już Akademickiej) jest sklepik i tam oprawiają.
Poza tym sklep na Prusa również oprawia.
Niestety cen nie znam więc najlepiej zadzwoń i spytaj 86 216 54 62

W każdym zakładzie introligatorskim i drukarni , aczkolwiek nie ma obowiązku oprawy tych prac. Ważne to , jak ona jest wykonana , a nie sztuczny efekt graficzny i twatda oprawa.

Np w office biuro czy jak im tam, na legionów po drugiej stronie dawnej Drzewnej. Cena ok 12 zł - wszystko zależy od tego jak bardzo się w niej rozpisałaś ;) a mianowicie od grubości :))

Ok dziękuję :-)

jak sie pospieszysz to Cie przyjma, przed 12 kazdego dnia

Proponuję również lepszą jakościowo, ręcznie wykonywaną oprawę pracy dyplomowej. Cena jest podobna.
Szycie i klejenie pracy (w porównaniu do samego zaciskania jej) daje trwałość - kartki nie rozpadną się w krótkim czasie. Swoje prace dawałam do takiej oprawy i do dziś (choć minęło sporo czasu) moje prace są pamiątką i przetrwają wieeele lat. Mam maila do kogoś kto się tym zajmuje sylw_ia1@wp.pl Proszę pytać, może jeszcze ktoś Wam będzie mógł pomóc.

takie artyzanalne prace wklada sie w kat i kurz na nich rosnie

Dołącze się do dyskusji :) Czy ktoś orientuje się czy w podanych miejscach praca jest także zszywana? Moja mgr musi być zszyta i sklejona, nie koniecznie w twardej oprawie. Sama jeszcze się nie orietowałam w związku z czym będę wdzieczna za udzielenie odp. inaczej wybiore się na space po mieście w poszukiwaniu odpowiedniego zakładu ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org