niedziela, 16 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Najgorsza ulica w Łomży

Proponuję znaleźć najgorszą ulicę w Łomzy - chodzi o jakość nawierzchni, dziury, zmurszały asfalt - te rzeczy. Ja stawiam na przejazd przez osiedle za jednostką wojskową między ul.Przkoszarową a Pilsudskiego pokryty pokruszonym betonem. Ta uliczka nie była remontowana chyba od czasów Gierka! Kto za nią odpowiada? Magistrat czy ŁSM? Tak czy inaczej właścicel powininien coś z nią zrobić, zamknąć czy jak, bo jak ktoś urwie podwozie to się nie wypłaci! Sienkiewicza też nielepsza - wyłożona trelinką - wstyd dla magistratu!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Najgorsza ulica w Łomży

Filmik o ... http://www.studioskorpion.pl/index.php?id=406

Lepiej całe wojska polskiego by zrobili.

A tak naprawde co do tych ulic to mogli by wszystkie ulice oprócz Al. Legionów zrobic jeszcze raz.

Al.Legionów też !! wszystko zrobić od nowa razem z chodnikami !! żeby w środku miasta leciała autostrada /

Ptysiu to twoje dotychczas nieujrzmione i nałogowe natręctwo staje się naprawde trudne do dalszej tolerancji. Zastanów sie nad tym. To forum już naprawdę wielkie zdołowanie tobie zawdzięcza. Podpowiem ci, rozwiń swój horyzont zainteresowań, pogłebij swą wiedzę w oparciu o książki i atywny udział w lekcjach chociaż przez 2 lata, a póżniej z przyjemnością twych wypowiedzi poczytamy, bo w chwili obecnej naprawdę nie ma czego.

PTYSIU DO K.U.R.W.Y. NEDZY !!!!!!! POWIEDZ MI Z CZEGO CZERPIESZ WIEDZE NA KAZDY TEMAT ?????/ ZAWSZE JAK JEST JAKIS POSTT TY ZAWSZE COS MUSISZ WCISNAC !!!! NIE MASZ POJECIA O CZYM JEST TEMAT TO NIEKOMENTUJ !!!!!

czepiacie sie Ptysia ,a on niczemu nie zawinił.Jesli temat jest ciekawy to zawsze ktos odpowie co ma jakies zdanie na dany temat.Jesli wam nie odpowiada tresc postów Ptysia to po co sie z jnim wdajecie w jakes spory?Dla mnie to 4 -latek moze pisac na internecie i koniec.Najwiecej bezsensownych tekstów jest w odpowiedzi na Ptysia .Nie chce was zasmucac ale jesali temat jest do dupy to tylko Ptysiu na niego odpowie,a mało tego potrafi sam sobie 5 razy odpowiedzi udzielic.I CHWAŁA MU ZA TO

keicam, w tym właśnie jest problem, ptysiu odpowiada na KAŻDY temat, czy jest ciekawy, czy nie, czy ma coś do powiedzienia czy nie.

Kto powiedział, ze trzeba odpowiadac na jakies beznadziejne tematy? jesli temat jest 'do dupy' to spada na dół. I w czym problem? Ptysiu to bohater, który utrzymuje na górze najbardziej bzdurne tematy! Wielbić go mamy czy co?

Według mnie najgorszą ulicą w Łomży jest Szosa Zambrowska. A może jednak najbardziej zabawną? Żałosną? Sama nie wiem...

Fajnie jest też kiedy chcemy przejechać od Dmowskiego, obok garaży aż do Wojska Polskiego. Tor z przeszkodami :)

pozdrawiam
Kasia

cycq a co cie tak interesi moje zycie trudne dziecinstwo miales z procy cie karmili ?

hahahaha/

Polak taka jest chyba całą prawda.

To, że Ptysiek ma język taki, jaki mają na ogół ludzie w jego wieku, to może i racja, nie zawsze ciekawy, ale:
Przytoczę diw Ptysiuwskie odpowiedzi, które SĄ NA TEMAT (nie na temat są wypowiedzi umieszczone pod atakami na naszego kolegę, a to nie jego wina)
"Lepiej całe wojska polskiego by zrobili."
Co tu powiedział nasz kolega? Tylko tyle, że nie podoba mu się Wojska Polskiego, chyba całkiem normalna wypowiedź...
A to?
"A tak naprawde co do tych ulic to mogli by wszystkie ulice oprócz Al. Legionów zrobic jeszcze raz."
Ptysiek twierdzi, że wszystkie ulice naprawili beznadziejnie, oprócz Legionów.
Wiem, beznadziejny mój post, ale trochę mnie poniosło.

Ptyś pisze na pewno bardziej zgodnie z tematem, niż przykładowo Zibi. Pod tematem 'Najgorsza ulica w Łomży' wypowiedź o poniższej treści:
"Ptysiu to twoje dotychczas nieujrzmione i nałogowe natręctwo staje się naprawde trudne do dalszej tolerancji." itd itd...

Przepraszam, może i ta wypowiedź nadaje się do usunięcia, ale naprawdę nie mam siły. Ptysiek jest okej.

NiemoralnieNormalna

NN ja sie nieobrażam ...

Ptyś nadal temat numer 1 ??

NN, skoro wypisalas co madrego ptys napisal to teraz moze wypisz wypowiedzi ptysia, ktore nie mialy rzadnego sensu!!!
Chyba dalsza polemika na temat pytsia nie ma naprawde sensu, to jest dzieciak, ktory i tak bedzie swoje robil..:)Zazwyczaj pisze bo chyba lubi to robic,a ja mam czasem niezly ubaw z tego.:)

Lex

Na 15 postów, 4 jest na temat, a 11 na temat Ptysia. Ja napiszę może na temat najgorszej ulicy. Jest to ulica biegnąca od Al. Legionów do Broniewskiego, międz postojem taxi 9621, a blaszakiem Lux. Ulica ta przebija pod względem jakości wszystkie ulice w Łomży. Dziura na dziurze, wygląda dosłownie jak ser szwajcarski.

Pozdrowienia.

Popieram Maćka. Jeżeli ktoś chce zrobić koledze na złość, niech pożyczy od niego samochód i pojeździ dookoła blaszaka. Horror :((

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org