Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Strefa zrzutu :) |
Proponuję żarty i nic poza nimi... Coś na początek: Konferencja właścicieli browarów. Po jej zakończeniu wspomniani szefowie wybieraja sie do baru. Szef browaru Okocim podchodzi i mówi: - Proszę najlepsze piwo świata - oczywiście Okocim. Kolejny szef zamawia: - Poproszę najlepsze polskie piwo - Warka Strong Kolej na szefa Lecha, zamawia: - Lej pan najlepsze piwo- Lecha oczywiscie... Na koniec podchodzi szef Zywca: - Poprosze Colę.. Barman jest troche zdziwiony, ale podaje colę. Pozostali szefowie patrzą jednak na tego z Żywca i pytają: - Dlaczego wziąłeś colę??? - Skoro wy nie pijecie piwa to i ja nie będę... Pozdrawiam, Shai Lepiej żebyś się spalał niż powoli trupio ostudzał...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Strefa zrzutu :) |
Dobre, ale mogles juz to zredagowac, ze "podchodzi szef Lomzy" :) -- no roots
|
|
No właśnie kozna by było szefa browaru Łomża tutaj umieścić.
|
|
właśnie!!!! a mała łomża mocna mi smakuje najbardziej :) Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
gosienka pijaczka <żart> bez urazy hehe
|
|
Bo młodość musi się, Ptysiu, wyszumieć... :)) Ryskago
|
|
...oj musi, musi. Ave ![]()
|
|
Ale MŁODOŚĆ, Grzesiu... :) Ryskago
|
|
Rogal napisał: Dobre, ale moglEs juz to zredagowac, ze "podchodzi szef Lomzy" :) Hmmm... W zasadzie to mogłAm, ale po co? Przecież wolę Żywca od Łomży :) i jeszcze jeden cytat: "Proponuję żarty i nic poza nimi..." ... Chociaż oczywiście nie jestem właścielką tego postu... więc nie mogę stawiać tego typu wymagań ;) A może spróbujemy jeszcze raz? Pozdrawiam, Shai Lepiej żebyś się spalał niż powoli trupio ostudzał...
|
|
Shai nie było wymagań a tylko propozycja Ave ![]()
|
|
Niemoralna propozycja! Naród rozpijać, a fe!!! Ryskago
|
|
Oczywiście, że była to jedynie propozycja :) Pozdrawiam niemoralnie, zaspana nadal, zza biureczka, Shai Lepiej żebyś się spalał niż powoli trupio ostudzał...
|
|
Shai, to walnij sobie kawkie tera, co też idę właśnie uczynić...:)) Ryskago
|
|
Ryskago: właśnie piję małą czarną :) Stukam się z Tobą wirtualnie kubeczkiem :) Shai Lepiej żebyś się spalał niż powoli trupio ostudzał...
|
|
A ja piję dużą białą w towarzystwie Kinder Delice... Cheers Shai! Ryskago --------------- "Waiting... to be born again Wanting... the saddest kind of pain Waiting... for the day when I will crawl away..."
|
|
he ryskago przetłumacz to "Waiting... to be born again Wanting... the saddest kind of pain Waiting... for the day when I will crawl away..."
|
|
Nie chce mi się... :( Ryskago
|
|
Ryskago: też masz czasem tak, że się nawet nie chce chcieć? Nie chce mi się właśnie pisać, a dużo, oj dużo mam tego :( Może by tak jakieś koli się napić? ;) Pozdrawiam śniących i śpiących, zmęczonych i umęczonych, a najbardziej pozdrawiam wszystkich nie-chętnych... Shai Lepiej żebyś się spalał niż powoli trupio ostudzał...
|
|
No to dzięki za pozdrowienia...:( Ryskago
|
|
Do dowódcy jednostki dzwoni telefon. - Płk Jarząbek? - Tak - Jesteś pan ch*j i kawał skur***na. - Kto mówi? - Wszyscy mówią. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
ja przecież nie piję :P a ze mała Lomża mi smakuje to już inna sprawa Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
Dwie staruszki wychodzą z kina i spotykają trzecią. - Na czym byłyście? - pyta trzecia. - Hm... - zaczyna jedna - zaraz, bo zapomniałam... Pomóżcie mi... Co to jest, takie czerwone z łodygą i listkami? - Kwiat. - Jasne, kwiat. A taki kwiat z kolcami? - Róża. - O właśnie! Róża na czym byłyśmy? Pozdrawiam ciepło, Shai Lepiej żebyś się spalał niż powoli trupio ostudzał...
|
|
heheheheheheehehehehhe zaczepisty kawał :) Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
okiej =) a teraz do rzeczy =) uwaga kiedys jak byłam mała to sama nie chcący to wymyśliłam: czytając na opakowaniu pierogów zakupionych w sklepie: wrzucić do gotującej sie wody aby się rozmnożyły... =) polecam wszystkim takie dania :) i uważajcie żeby za dużo nie koopulowały =) buahhaha Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
tak to są pierogonóżki tylko zę pierogi sie nierozmnożą.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |