niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Oszczędnoiści

Witam może ma ktoś na sprzedanie bądź jakiś dobry kontakt z kimś kto sprzedaje "oszczędności" (kierowca wie o co chodzi)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Oszczędnoiści

sprzedaj auto jak cie nie stac na paliwo.

po co przeplacac jak mozna taniej kupic :D widac ze ciemny jestes :D

ciekawe co ty byś zrobił jakby np twój pracownik spuszczał twoje paliwo i sprzedawał na boku.to jest zwykla kradzież a ty jesteś paserem.

ty lepiej mi powiedz gdzie nie spuszczają, co ty wczoraj się urodziłeś?? sam masz takie czyste sumienie żyjesz tak przepisowo?? zrób sobie rachunek sumienia. A co do ludzi to wiekszosc bierze od litwinow ktos od nich kupuje i sprzedaje sobie gromadzi i tym zyje. a nie o ludzi z piekarni czy cos :D

Większość osób kupujących "oszczędności" ma swoich stałych dostawców i nie sądzę aby ktoś Ci tu napisał jakiekolwiek namiary.Faktem jest,że o wiele lepiej kupić ropę po 2,8- 3 złote za litr niż po 4,20.

Ty! Małgosiaaa!

Jak sama nazwa mówi, oszczędności0 to oszczędności. Przy pracy z maszynami, samochodami ustala się tzw przepał i to co poniżej to właśnie oszczędność. Może nie jest to najuczciwsze, ale to właśnie kierowca, czy operator zaoszczędził paliwko i w sumie ni nikomu do tego. Większość pracodawców doskonale zdaje sobie z tego sprawę jak to wygląda.

z punktu widzenia prawa jest to kradzież i kropka, no chyba że pracodawca się godzi na takie praktyki.szczerze to się jeszcze nie spotkalem z kimś kto by się godził na takie praktyki w swojej firmie. kto szanuje swoją pracę to nie robi takich rzeczy.

No niby masz rację,ale jeśli samochód spala więcej niż norma przewiduję ,to też kierowca nie powinien dopłacać.

..dobry chwyt..pyta się na ogólnym forum, chce namiarów itd..myślisz że ktoś się na to nabierze..?? Właśnie - tak jak M@ster napisał - sprzedaj auto jak cie na paliwo nie stać, i głupków nie szukaj :D

Ty mietek to jesteś "AS", ale chyba nie znajdziesz tu drugiego takiego idio... . Powinieneś jeszcze, tak dla kompletu, zapytać o kradziony sprzęt RTV i takie tam, jak już paserka, to "pełną gębą"
Pozdrawiam,
również Ciebie mietek

wy fajnie wszystko wyolbrzymiacie podziwiam was ludzie SZACUN. kamilekk2@gmail.com jesli jednak znajdzie sie chetny

Tu nie chodzi o wyolbrzymianie, ale to może się źle skończyć dla Ciebie i "oszczędzającego". Odsyłam Cię na kanał 19 CB.
Pozdrawiam.

100mario Ty lepiej już nikogo nie odsyłaj na kanał 19 CB - wystarczy,że jest tam jeden od oszczędności ( Janek ) jeszcze by tego brakowało,aby jeden przez drugiego przekrzykiwał się : Mobilee oszczędności kupie :D a w tle bełkot Ben Ladena....

Ty! Małgosiaaa!

Jakoś humanistycznie mi się zrobiło czytając niektóre posty...

nie żebym popierał takie działania (LPG rlz :)) ale przypomniały mi się przy tej okazji słowa pewnego artysty =D

"Czy Bóg przebaczy mi te wszystkie podłości, które popełnił czarny mężczyzna, by nakarmić swoje dzieci?"

kupisz oszczędności - spuszczone z dna baku do brudnej bańki, potem ten cały syf wlejesz do swojego kotła, zrobisz tak naście razy .............a potem - filtr paliwowy, wtryski wszystko pozapychane śmieciem, wymiana kosztowna, więc ogólnie rzecz ujmując dołożysz - tak było w moim przypadku.
PS. w biodiesel tez nie inwestuj ;D

Ich bin fur Berlin...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org