niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gaz sekwencyjny

Witam! Chciałbym się zapytać ile by kosztowało i gdzie można założyć w naszej okolicy gaz do lanosa 1,5 V16, ktoś zakładał ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gaz sekwencyjny

Kolego w Piątnicy na Nowoprojektowanej gość założy Ci gaz sekwencję za 2tys zł i nie powinieneś mieć z nim żadnych problemów. Ja już trzy samochody wyposażyłem u niego w gaz.

Zrobisz jak uważasz, ale na pewno nie jedź do Kubusia, jeśli chcesz uniknąć później problemów z reklamacjami, naprawami i regulacjami, może i ceny ma niższe, ale to o czymś świadczy.

Ja Ci z czystym sumieniem polecam Mak-Rob na Senatorskiej, podjedź i pogadaj, na pewno nie pożałujesz, wszystkie samochody tam gazowałem, kiedyś kumpel mi ich polecił i jest ok.

Jeśli chodzi o Kubusia w Piątnicy to się dołożę do tematu.
Kupiłem auto już z gazem i na zbiorniku robiłem 230km. Uznałem, że to dużo i znajomy mi polecił, że ten Kubuś to jego kolega i mi to wyreguluje i właśnie tak się stało. Po jego regulacji zatankowałem samochód i się okazało, że na zbiorniku trzydzieści parę litry zrobiłem ok. 130km. Brak słów na jego temat. Zresztą widać jaki ruch jest u niego, a jaki na Senatorskiej, więc powodzenia, kolego.

na senatorskiej robio za darmo to 1 plus

ja polecam zaklad na senatorskiej

Ja również polecam zakład MAK-ROB na senatorskiej. Szybka i miła obsługa.

a ja polecam nowo projektowana w Piątnicy

ja tam uwazam ze kubus jest ok na senatorskiej kiedys laskie robili ze zajrza a robic nie mieli checi a co do palenia to jak ma lepszego buta to musi wiecej wziac

Ja równiez zakładalem u Kubusia i jest wszysto super mam juz trzecią instalację od niego i polecam ten zakład naprawdę solidnie robią.

zakładałem gaz na senatorskiej i mogę polecić.

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

Polecam auto gaz kubuś

Polecam Gazozbyt na Krasce koło Auto-Elektryka, jeśli sekwencja to tylko tam

senatorska

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org