Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gaz sekwencyjny |
Witam! Chciałbym się zapytać ile by kosztowało i gdzie można założyć w naszej okolicy gaz do lanosa 1,5 V16, ktoś zakładał ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gaz sekwencyjny |
Kolego w Piątnicy na Nowoprojektowanej gość założy Ci gaz sekwencję za 2tys zł i nie powinieneś mieć z nim żadnych problemów. Ja już trzy samochody wyposażyłem u niego w gaz.
|
|
Zrobisz jak uważasz, ale na pewno nie jedź do Kubusia, jeśli chcesz uniknąć później problemów z reklamacjami, naprawami i regulacjami, może i ceny ma niższe, ale to o czymś świadczy. Ja Ci z czystym sumieniem polecam Mak-Rob na Senatorskiej, podjedź i pogadaj, na pewno nie pożałujesz, wszystkie samochody tam gazowałem, kiedyś kumpel mi ich polecił i jest ok.
|
|
Jeśli chodzi o Kubusia w Piątnicy to się dołożę do tematu. Kupiłem auto już z gazem i na zbiorniku robiłem 230km. Uznałem, że to dużo i znajomy mi polecił, że ten Kubuś to jego kolega i mi to wyreguluje i właśnie tak się stało. Po jego regulacji zatankowałem samochód i się okazało, że na zbiorniku trzydzieści parę litry zrobiłem ok. 130km. Brak słów na jego temat. Zresztą widać jaki ruch jest u niego, a jaki na Senatorskiej, więc powodzenia, kolego. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
na senatorskiej robio za darmo to 1 plus
|
|
ja polecam zaklad na senatorskiej
|
|
Ja również polecam zakład MAK-ROB na senatorskiej. Szybka i miła obsługa.
|
|
a ja polecam nowo projektowana w Piątnicy
|
|
ja tam uwazam ze kubus jest ok na senatorskiej kiedys laskie robili ze zajrza a robic nie mieli checi a co do palenia to jak ma lepszego buta to musi wiecej wziac
|
|
Ja równiez zakładalem u Kubusia i jest wszysto super mam juz trzecią instalację od niego i polecam ten zakład naprawdę solidnie robią.
|
|
zakładałem gaz na senatorskiej i mogę polecić. http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Polecam auto gaz kubuś
|
|
Polecam Gazozbyt na Krasce koło Auto-Elektryka, jeśli sekwencja to tylko tam
|