Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pamietam jak spotkalem Pudziana na CPN |
tankowałem wtedy gaz do swojego poloneza i nagle podjechał Pudzian, podszedł do mnie i poprosił żebym przestawił poldka bo on nie może podjechać do dystrybutora. Czekałam za hot dogiem i kazałem mu poczekać aż dostane jedzenie, wtedy on się zdenerwował i chwycił mnie za koszulę ! Nie zastanawiając się zbyt długo odepchnąłem go i powiedziałem że ma się uspokoić, Pudzian naskoczył na mnie zrobiłem unik potem kontra, lewy na brodę i Pudzianowski padł na podłogę. Po chwili dostałem mojego hot doga wsiadłem do poldona i odjechałem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pamietam jak spotkalem Pudziana na CPN |
Hah . Roześmiałam się bo masz bujną wyobraźnię.Konfesjonał czeka ! Jestem jaka jestem i nigdy sie nie zmienie .
|
|
Pudzian jadąc na Mazury nigdy nie tankuje w Łomży. Zawsze na Orlenie w Piątnicy !
|
|
potwierdzam, że młody wykrztałcony nie kłamie oprócz jednego punktu. Pudzian nie padł na podłogę tylko legł jak rażony piorunem. Po wyjściu młodego wykrztałconego otrząsnął się ale utykał i poprosił dwóch kolesi aby go odprowadzili do auta. Goście go zaciągneli ale nie odjechał bo młody wykrztałcony w nerwie wentyle mu powyciągał gołymi rękami.
|
|
To się Pudzian wkurwił i poprosił dwóch pracujących nieopodal [czytaj stojących i pogwizdujących na laski] Czeczenów aby ożenili młodego z bagnetem między żebra. Ale jak się dowiedzieli o kogo chodzi to zbledli i powiedzieli, że nie mają bojowników pokroju Szamila B. a koledzy z hotelu trochę zmiękli od brania nadmiernego socjalu i na ryzyko się nie piszą.
|
|
http://sport.wp.pl/kat,60960,oid,15774436,title,Pudzianowski-moze-nim-rzucac-jak-mala,wid,12140423,opinie.html ale żal jak mogłeś skopiować komentarz kogoś innego :(
|
|
dauny juz nie wiedza o czym pisac maja ksiazki piszcie
|
|
nie ma to jak chec zrobienia z siebie fajnego na sile
|
|
młody wykrztałcony jak czytam to co napisałeś to myślę że są dwie możliwości: 1. Najarałeś się ziola -99% prawdopodobieństwa. 2.Spłodził Cię Chuck Norris -1% prawdopodobieństwa.
|
|
Nie ma takiego bicia synek bo jak ci on przypierdoli to cie krew zaleje
|
|
jam spotkalem tesz Pódziana , jak gralem wTipie , poprosił mnie o pt i rasem ekspilismy na masterczułkah fcale taki kokz to on nie jest , czensto ginoł :/ Tempiem głópote na foróm
|
|
|
smok24 ------> HEHEHHEHEH dobre:D:D:D chyba to była ta 1 opcja:D:DD
|
|
ojej jaki żal widać że nie czytacie joemonstera hahahaha byscie załapali wtedy o co chodzi temu kto założył temat..
|
|
Ja widzialem Pudziana w telewizorze :P i nawet mi pomachał
|
|
niech zgadne kim jestes.... Taboret z mechaniaka??? aaaa super trafilem ;D:D tylko jemu sie cos takiego przydarza ;D:D:
|
|
Kopiowanie tematów z onetu HAHAHAHAHAHAHAHA .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |