Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Opinia o netii |
Mam zamiar podłączyć internet netii - 8 Mbit/s , proszę użytkowników tego operatora o opinie i oceny usługi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Opinia o netii |
Mam już netie od 2 lat i jest *********, o 100 razy lepsza niż te inne dziadostwa. właśnie zmieniłem 2Mbit/s na 8.. i naprawde chodzi dobrze.polecam wszystkim. :)
|
|
netia jest ********* mam 1Mbit/s i dobrze mi chodzi :) wystarczająco dla mnie.
|
|
adamadmin a ile bulisz ????????? i gdzie jest siedziba Netii ?
|
|
wacek jaki masz transfer ?i ile płacisz za m-c ??????/
|
|
59zł miesięcznie.Jak ja zakładałem netie to była w stokrotce a teraz nie wiem,chyba coś się zmieniło. :)
|
|
wcześniej w Łomzy nie mozna było miec 4 i 8 Mbit/s ale teraz była aktualizacja węzłów i praktycznie w całej Łomży są dostpene takie prędkosci. 4 kosztuje 49 zł a 8 tak jak kolega wyżej napisał wyżej 59 zł :) oczywiscie brutto:P a co do punktu to nie ma obecnie takiego w łomzy ale ma byc w niedługim czasie, póki co mozna sobie to zamówic w prosty sposób przez internet. polecam netie :)
|
|
problem jest z infolinią, dodzwonienie równa się z wygraniem 6 w lotka:) ale jeśli macie możliwości 8 mega to polecam
|
|
2Mbit/s płacę ponad 60 zl bo nie związana jestem umową z netsterem
|
|
na obecnego dostawcę nie mogę narzekać , ale więcej niż 2 Mbit/s nie mogą mi zaoferowac , więc zmieniam. Dzięki wszystkim za pomoc
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |