wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Opinia o netii

Mam zamiar podłączyć internet netii - 8 Mbit/s , proszę użytkowników tego operatora o opinie i oceny usługi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Opinia o netii

Mam już netie od 2 lat i jest *********, o 100 razy lepsza niż te inne dziadostwa. właśnie zmieniłem 2Mbit/s na 8.. i naprawde chodzi dobrze.polecam wszystkim.

:)

netia jest ********* mam 1Mbit/s i dobrze mi chodzi :) wystarczająco dla mnie.

adamadmin a ile bulisz ?????????
i gdzie jest siedziba Netii ?

wacek jaki masz transfer ?i ile płacisz za m-c ??????/

59zł miesięcznie.Jak ja zakładałem netie to była w stokrotce a teraz nie wiem,chyba coś się zmieniło.

:)

wcześniej w Łomzy nie mozna było miec 4 i 8 Mbit/s ale teraz była aktualizacja węzłów i praktycznie w całej Łomży są dostpene takie prędkosci. 4 kosztuje 49 zł a 8 tak jak kolega wyżej napisał wyżej 59 zł :) oczywiscie brutto:P a co do punktu to nie ma obecnie takiego w łomzy ale ma byc w niedługim czasie, póki co mozna sobie to zamówic w prosty sposób przez internet. polecam netie :)

problem jest z infolinią, dodzwonienie równa się z wygraniem 6 w lotka:) ale jeśli macie możliwości 8 mega to polecam

2Mbit/s płacę ponad 60 zl bo nie związana jestem umową z netsterem

na obecnego dostawcę nie mogę narzekać , ale więcej niż 2 Mbit/s nie mogą mi zaoferowac , więc zmieniam. Dzięki wszystkim za pomoc

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org