Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Remonty dróg |
Władze miasta planują remonty dróg ulic:Piłsudskiego,Spokojnej i Alei Legionów.Pięknie te plany wyglądają na papierze,zobaczymy jak będzie z ich realizacją.Szkoda tylko,że do tych planów nie ujęto ulicy Kopernika.Ta ulica jest wizytówką Łomży,gdyż z racji tego,że przy tej ulicy mieści się cmentarz,ulica ta jest najczęściej nawiedzana przez ludzi z całej Polski,a stan tej ulicy jest fatalny,zwłaszcza w obrębie cmentarza.Czy terenu pod parkanem nie można wykorzystać na parkingi?I tak przecież odwiedzający cmentarz tam parkują, pokonując półmetrowe,zdewastowane krawężniki.Może ktoś z radnych zajmie się tą sprawą i niech "wizytówka Łomży"będzie prawdziwą wizytówką.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Remonty dróg |
Zawadzka też by sie przydala:) a swoja droga ciekawe pod kogo pisany byl przetarg bo wymagania to zadna firma z Podlasia nie przeskoczy. znowu bedzie podwykonawca podwykonawcy i wyjdzie jak z Szosa Zambrowska;/ prawdziwa 2 poziomowa w Łomży:) ze studzienkami w sladach kol aut:) bigi2004
|
|
Studzienki na Sz. Zambrowskiej to jakieś nieporozumienie. Powinny być po środku pasa a nie prawym kołem co 15 m przejeżdża sie po nich, aż strach pomyśleć co bedzie za 5 lat kiedy obsiądą i bedą o 5 cm niżej niż linia drogi.
|
|
Mam duzy sentyment do tej ULICY dla mnie jednak najwazniejsze sa, rowy!(wktorych czesto sie bawilam) szkoda ze juz nie isnieja,
|
|
siwek nie przejmuj się tak, to nie remont twojego domu czy mieszkania. Wszystkiego od razu nie zrobią,z czasem może będzie się polepszać ale w Łomży ten czas za długi,nie nowość że jakość wykonania i rozplanowania pozostawia wiele do życzenia,wszystko aby zrobić jak najtańszym kosztem a wziąć jak najwięcej pieniędzy.
|
|
podobno maja zaczac jak bedzie cieplo trzeba sie jakos dwoedziec bo pewnie my wszyscy kierowcy czekamy na nowe lepsze "o wiele bezpieczniejsze" drogi http://www.naszalomza.forumex.pl
|
|
A cóż można chcieć od naszych władz? Ja też bym może sobie życzył żeby zrobili porządek również na mojej ulicy, ale czy to kogoś obchodzi? Przecież nasze władze są tylko po to żeby brać a nie dawać, bo ileż potrzeba trudu by którykolwiek z nich ruszył dupę ze stołka.
|
|
Uważam ,że ten remont powinien przeprowadzić gościu no nicku J"esteś moją kokainą".Facet z tego co piszę zrobi to majwyższym kosztem,a pieniążków wezmie jak najmniej.
|
|
No i właśnie przez takich jak ty mały mamy takie drogi jakie mamy :D Co ja bym zrobił?Wziąłbym jak najwięcej,tyle ile by się dało ale nie odje... bym chały.Miałbym kasę i nikt nie miałby do mnie pretensji,pracownikom dałbym więcej żeby nie krzyczeli że za mało,a użytkownicy dróg także byliby zadowoleni,chociaż pewnie znalazłby się taki któremu coś się zawsze nie spodoba. Ja to ja a ty to ty.Płać więcej za słabą jakość,ja nie zamierzam. Ale...gada się dobrze,chciałoby się dobrze,a nie zawsze wszystko takie proste i pójdzie po myśli.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |