środa, 02 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kopciuszek

Przeczytalam wlasnie recenzje o Kopciuszku i zastanawiam sie,czy takie przedstawienie moga ogladac dzieci w wieku 3–6 lat?Wiem,ze przedszkolaki ida do teatru.Ale te "frywolne" damy i stroje jak u Dody troche mnie przestraszyly.Jak dziecko 3,czy nawet 5 letnie zrozumie to,co bedzie sie na tej scenie dzialo?Mam dylemat,czy wysylac dzieci do teatru,czy nie?Byl juz na Kopciuszku ktos?Podobalo sie dzieciom?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kopciuszek

Moim zdaniem nie powinnaś wysyłać dzieci do teatru.

nie znam tego przedstawienia : )
ale, moja jedynaczka chodzi, do teatru (wlasciwie na kursy)troche, strachliwa ale potem sie czieszy
mowi mi zawsze ze niby jest trema
podpowiadam jej wtedy ze to jest najlepsze,

Chyba jednak nie jest takie zle to przedstawienie.Bo nikt nic zlego na jego temat nie pisze.A ja zle napisalam o tych strojach.Zmiast "dody"powinno byc "dady":)Stroje sa w klimacie dady i surrealizmu.Byc moze dzieciakom sie spodoba.A samo wyjscie do teatru to dla nich frajda.

jezeli podczas lekcji

w sobotę na tym przedstawieniu byłam z moją 4 letnią siostrą. mówiła ze jej się podobało. mi również. polecam ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org