Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kopciuszek |
Przeczytalam wlasnie recenzje o Kopciuszku i zastanawiam sie,czy takie przedstawienie moga ogladac dzieci w wieku 3–6 lat?Wiem,ze przedszkolaki ida do teatru.Ale te "frywolne" damy i stroje jak u Dody troche mnie przestraszyly.Jak dziecko 3,czy nawet 5 letnie zrozumie to,co bedzie sie na tej scenie dzialo?Mam dylemat,czy wysylac dzieci do teatru,czy nie?Byl juz na Kopciuszku ktos?Podobalo sie dzieciom?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kopciuszek |
Moim zdaniem nie powinnaś wysyłać dzieci do teatru. _________________________________________________________ ![]()
|
|
nie znam tego przedstawienia : ) ale, moja jedynaczka chodzi, do teatru (wlasciwie na kursy)troche, strachliwa ale potem sie czieszy mowi mi zawsze ze niby jest trema podpowiadam jej wtedy ze to jest najlepsze,
|
|
Chyba jednak nie jest takie zle to przedstawienie.Bo nikt nic zlego na jego temat nie pisze.A ja zle napisalam o tych strojach.Zmiast "dody"powinno byc "dady":)Stroje sa w klimacie dady i surrealizmu.Byc moze dzieciakom sie spodoba.A samo wyjscie do teatru to dla nich frajda.
|
|
jezeli podczas lekcji
|
|
w sobotę na tym przedstawieniu byłam z moją 4 letnią siostrą. mówiła ze jej się podobało. mi również. polecam ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |