Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TVP Białystok - antyłomżyński artykuł |
Na stronie TVP Białystok we wczorajszym wydaniu internetowym pojawił się jednostronny, oczerniający Łomżę i Łomżan artykuł. http://www.tvp.pl/bialystok/aktualnosci/spoleczne/lomza-nie-chce-uchodzcow Pani Ewo polecam lepsze zapoznanie się z tematem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TVP Białystok - antyłomżyński artykuł |
oglądałem to jak oni są tacy gościnni to niech u siebie zrobią te ośrodki. AutoPokaz.pl
|
|
P. Ewa... hehe wielka pani... torba wredna
|
|
Przeczytałem i nie czuje się oczerniany, co nie zmienia faktu że artykuł jest niespójny. "Tak jak poseł myśli wielu mieszkańców Łomży." vs. "Mieszkańcy przedstawili petycję z prośbą o likwidację ośrodka dla uchodźców, ale podpisało ją ośmiuset mieszkańców sześćdziesięciotysięcznego miasta"
|
|
dlaczego ja nic nie wiem o tej petycji? też chętnie bym ją podpisał.
|
|
Nie mam wrażenia, że to jednostronny artykuł i oczerniony, jak Maykel się nie czuję.
|
|
ale ciemnogrod, wszedzie kibole, drechy i jeszcze ta nietolerancja, reszta polski tak nie wyglada. Podlasie - ojczyzna konona
|
|
Ci z Białorusi mają kompleksy wobec Polaków.
|
|
No właśnie dlaczego jakoś cienko wyszedł temat o podpisaniu takowej petycji? Pewnie tylko 800 łomżyniaków to dostrzegło. Jestem w stanie zrozumieć wszystko, ale żeby oni żyli z naszych podatków, a na dotacje dla naszych ubogich rodzin nie ma. Czy to jest normalne? Proponuję zrobić jakąś manifestację pod ratuszem, to może władze by to zobaczyły, bo jak widać to im się chyba wzrok popsuł, bo widzą tylko to co chcą widzieć, chyba że rządzący tym miastem zgodzą się na utrzymanie ich ze swoich pieniędzy. Mogą zrobić składkę czy ewentualnie każdy oddzielnie przysłowiowym "co łaska" od 5000zł wzwyż, to nie będzie problemu co do finansowania tego bagna, a problem ich bytu tutaj zostaje dalej dla naszej ludności. Jednym słowem wielka żenada i szkoda słów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |