sobota, 12 kwietnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
nabory

hej, orientujecie się, czy są już nabory , bo niby na stronach kwp piszą ze mają przyjąć 4 tys policjantów a tu z tego co widze cisza. Ps- ciekawe dla kogo te 4 tys miejsc hehe ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: nabory

a co karolcia słuzba ci sie podoba???ze sie orientujesz??podaj jakis powód albo kilka dlaczego chcesz byc policjantką??

z naborem będzie taka lipa jak w zeszłym roku ale na ifp piszą że coś ma się ruszyć między marcem a kwietniem, powoli ruszyły badania w niektórych województwach... ale te 4 tys to jak zwykle przesada

;)

pewnie że widzi mi sie słuzba w policji a powód taki ze ty pewnie chciales byc strazakiem jak byles maly a ja policjanką nawet pomimo tego wynagrodzenia co oferują hehe , bo siedzenie za biurkiem mnie nie interesuje w ogóle.

za to siedzenie w radiowozie jest fajne. Za dużo filmów :) jak się nudzisz to możesz dziury połatać

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org