Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
2KC |
mial ktos z was przyjemnosc kozystac z leku o nazwie 2KC (do coniektorych: ten post nie ma na celu reklamy )??? bo zastanawiam sie czy kupic.... bo w najblizszym czasie jade na zareczyny a nastepnego dnia musze byc mocno w formie... prosze o syzbka odpowiedz.... pozdrawiam ( coniektorzy wiedza ze to sie ich nie tyczy,tzn pozdrowienia me ...p............) b buhahahahaha wkreeeeet :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 2KC |
Niewiem co to za lek i ci nic nie powiem a bym ci pomógl.
|
|
ptysiu ....pomysl chwilke...to nie boli...rusz troche swoja gluwko...albo piznij sie w monitor moze cos zaskoczy...jaki lek moze postawic cie na nogi zaraz po zareczynach na ktorych wiadomo co sie pije ....i jak ?? domysliles sie ???? czy dalej pustka i nicosc ?>????
|
|
ja nie probowalem,to troche drogie chyba ponad 10zl,ale gdyby bylo skuteczne to czasami by sie przydalo:) wiec czekamy na tych co brali juz
|
|
Tak myślenie nie boli to potwierdze ale jeśli chodzi o kaca to najlepsze jest powietrze z pomki od materazca i sok pomidorowy.
|
|
...az boje sie spytac co robiles z ta pompka i co pompowales .... hrhrrrr
|
|
kibol z tego co wiem to cena wacha sie w okolocach 7-8 zl...co niezmienia faktu ze troche drogo jak na 6 tabletek/.....
|
|
pompka hahahaha .... nie no hahaha :P Autor: cycq (---.lomza.sdi.tpnet.pl) Data: 15-03-05 20:10 ...az boje sie spytac co robiles z ta pompka i co pompowales .... hrhrrrr HAHA
|
|
Ja brałem 2KC i uważam, że jest bardzo dobre. Polecam na duże ilości alkoholu i nie tylko tego kupowanego.
|
|
Bralam i jest naprawde skuteczny. Jak masz byc w formie to polecam. Pomaga nawet na kombinacje duzej ilosci wodki z red bullem co zawsze dla mnie bylo ciezkie do przezycia:))
|
|
cycq mała prośba i proszę Cię podejdź do niej po ludzku - daj już spokój ptysiowi - każdy z nas ma swoje wady i zalety Wracając do tematu - lek sprawdzony - działa :) Ciekawe jak wyglądało testowanie tego preparatu na zwierzętach przed dopuszczeniem do prób na ludziach :P Pewnie naukowcy upijali szczurki wódeczką a może pili razem ze szczurami ? :) Niezła biesiada .... Pozdrawiam T i g e r ![]()
|
|
Cycq Jak musisz byc w formie, to pij tylko drinki voodka+redbull. Jak wypijesz w sumie ze 3 redbulle, to na drugi dzien nowka niedzewka, tylko sie rece troche trzesa :) Pozdrawiam -- no roots
|
|
chyba wąchnie picollo i już 6 tablek pójdzie.
|
|
picollo a co to ?????!!!! Tiger jak sie obrazek wstawia tu na forum ??
|
|
Obrazek wstawiasz następująco: [ img ] url obrazka czyli dokładny adres [ /img ] tyle że bez spacji w kwadratowych nawiasach żeby mieć na stałe swój obrazek, bez konieczności każdorazowego wstawiania musisz go wstawić w sygnaturce w edycji swojego profilu Pozdrawiam T i g e r ![]()
|
|
cycq: nooo działa działa... i to całkiem nieźle. Chyba ze pijesz do 6 rano, tak jak ja ostatnio, kladziesz sie na 2 godzinki i... próbujesz normlanie funkcjonować. w tym momencie to juz chyba tylko wedle zasady 'KLINA-KLINEM' :)))) Nooo, tylk o mi za kierownice nie wsiadaj... Piłeś- nie jedź; Nie piłeś..... wypij :) pozdro HOUSE'EM ALL
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |