Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SYLWESTER 2016 |
Witam , czy nie orientujecie się gdzie można iść na Sylwestra , może gdzieś są jeszcze wolne miejsca , może gdzieś ktoś chce odstąpić od miejsca itd.. Proszę o normalne odpowiedzi :) Z góry dziękuję .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SYLWESTER 2016 |
ta na stary rynek będą takie gwiazdy i atrakcje że ho ho...
|
|
dość późno się obudziłeś/obudziłaś. Wczoraj próbowaliśmy załatwić znajomym miejsce na balu no ale nie było już miejsc. Okazuje się, że obdzwonili praktycznie wszystkie knajpy w okolicy i dosłownie nigdzie nie ma już miejsc na zabawę sylwestrową więc mam dla Ciebie złą wiadomość.. Niestety podejrzewam że nigdzie nie znajdziecie miejsca, a na rynku \"gwiazdy\" niestety nie zachwycają ponownie, bo i w zeszłym roku była z tego co pamiętam bieda
|
|
w noc sylwestrową są chyba otwarte jakieś pizzerie.Chyba i potańczyć będzie można.
|
|
Z tego co ja się orientuję to w kilku lokalach są jeszcze miejsca wolne. W tym roku dużo restauracji i sal bankietowych organizuje sylwestra więc na pewno coś znajdziesz, wystarczy zadzwonić i zapytać.
|
|
Sawana napewno :)
|
|
biała sala Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Mam do sprzedania dwa miejsca na zabawę w \"Jędrusiowej Zagrodzie\" Więcej info kzkwsk@gmail.com
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |