czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Orlik

Siema wiecie moze do kiedy będzie zamknięty orlik na ul. katynskiej??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Orlik

czemu ma być zamknięty? ... on teraz jest zamknięty bo zima.

wiem ze jest zima ale raz tam obok przechodzilem to widzialem jak juz polowa boiska byla odśnieżona gdzies tam chyba wisiala data do kiedy bedzie nieczynny

Z moich informacji wynika, że Orlika jest zamknięty do czasu przeminięcia zimy (czyli jeszcze pewnie dwa bite miesiące, jak nie dłużej). A połowa była odgarnięta bo trenuje tam podobno klub i odgarnęli sobie.

W Polsce orliki działają i nie ma problemu tylko w Łomży MOSIR nie może dać sobie rady.

gadałem z tym typkiem który tam tego pilnuje i mówił ze teoretycznie co 10 dni ktoś powinien coś tam odrestaurowywać ale odkąd on tam pracuje czyli ponad pół roku nie było tam nikogo kto sprawdziłby stan techniczny

orlik będzie zamknięty do końca lutego! jeśli taka pogoda się utrzyma mam na myśli - 30 C plus non stop opady śniegu to pewnie i do końca marca ale na chwile obecną termin to koniec lutego.

Ale Białystok,Ostrołęka daje sobie radę i zarabiają pieniądze.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org