Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pytanie do admina i zagadka dla wszystkich |
Gdzie i w jakiej strefie czasowej jest umiejscowiony serwer na ktorym jest umiejscowiony ten serwis jezeli ja wpisuje post o godz. 22.10 a on mi zapisuje go z godzina 18.25 Dobrze, ze data jest ta sama, bo juz bym pomyslal, ze w innej galaktyce. Z gory zastrzegam, ze zadnych nagrod nie bedzie. Reklamacje tez nie beda uwzgledniane. Fracik
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pytanie do admina i zagadka dla wszystkich |
nie wiem jak Ty ale ja wszystkie Twoje posty z 31-03-03 widzę z godziny 22 z minutami (od 14 do 32), a nie z godz. 18.25. PS - w nocy z soboty na niedzielę godzine przestawiliśmy o jedną do przodu, anie do tyłu :) pozdrawiam cz
|
|
Moze tak byc Czarku, juz wiem w czym jest problem (u mnie) Konkurs uniewazniam. Potraktujcie to jako przedwczesny kawal primaaprilisowy Fracik
|
|
u mnie też jest trochę dziwnie..... na zegarze w komputerze mam godz. 08:58, na koórce jest 09:03. Wciskam WYŚLIJ! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Na liście wątków forum ogólnego wyświetlona jest informacja że najnowszy post jest z 05:22. A przeciez wysyłałem o godzinie: jak powyżej! To jeszcze nie koniec. Na liście dostępnych Forów (Forum?) - przy forum ogólnym jest godzina 9:22? HMMMMMM .....to znaczy że napisałem tę wiadomośc o której? O 8:58 (tę 9:03 zaniecham), o 5:22 czy o 9:22? W nagrodę za prawidłową odpowiedź i rozwiązanie problemu stawiam piwo (w Koterii oczywiście)! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
teraz ja sprobuje: w komputerze 9:44 °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Najnowsza wiadomosc przy watkach pojawila sie z godzina 6:02, a w watku 10:02 :)))))))))) pozdrawiam °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
aha, w komputerze mam nieprzestawiony czas ok juz naprawiam...nie mniej jednak...godziny inne sie nie zgadzaja;)) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
serwer jest oczywiście w warszawie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |