Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mały remoncik |
Poleciłby mi ktoś fachowca który częściowo przedzieliłby pokój - bo planuję go połączyć z kuchnią otwartą tzn wstawić aneks kuchenny i tym samym zyskać w miejscu dawnej kuchni dodatkowy pokój w M3 :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mały remoncik |
witam,mogę podać namiar na bardzo odpowiedzialnego fachowca,a jednocześnie sumiennego mezczyznę,a tak między nami z mojego polecenia ten fachowiec właśnie wyremontował mojej znajomej cały dom-jest bardzo zadowolona z niego-nr tel.0506-248-675 Człowiek jest jak szkło,dopiero go poznasz,gdy się nim skaleczysz...
|
|
Pan Mariusz 798126087 solidny,dokladny, ceny rozsądne
|
|
u mnie robiła ekipa latem remont całego domu,super chłopaki doradzą a przede wszystkim niepija!!!!!!!!!!!!!!! i są dokładni, równiez miałam ich z polecenia 506-240-352
|
|
Ja prawdę mówiac nie chcę ekipy tylko jednego solidnego fachowca, bo do zrobienia takiej "pierdoły" nie potrzeba aż tylu osób.. Jeden fachman wystarczy a do pomocy mam dwóch braci :) Po co mam płacić całej ekipie..? - napewnoby drożej by wyszło ..
|
|
Witam. Miałem podobny remont tzn. burzenie ścianki i zrobienie aneksu w dużym pokoju a w kuchni pokój. polecam solidnego majstra tel 608 669 510. Jeśli chcesz to możesz zobaczyć jak została wykonana robota u mnie w domu. tel 606 741 343 pozdrawiam
|
|
. anio1
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |