Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Woda KRYNKA |
Jak oceniacie wodę KRYNKĘ ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Woda KRYNKA |
To zależy ile ma w sobie fluoru. Proponuję porównać różne wody i odpowiedź sama się znajdzie ,którą wodę warto pić. Pomysłowo.
|
|
Zeszła na psy...... ktośiek
|
|
dobrA ---------------------------------------------
|
|
Wszystkie te wody po jednych pieniądzach. Lepsza woda z kranu
|
|
jak z kranu najlepsza ,a płacić też trzeba ,to może lepiej z rzeki czerpać? Pomysłowo.
|
|
Jeszcze odnośnie fluoru (dla nieświadomych) to substancja ,która skutecznie wyniszcza ludzki organizm. Pomysłowo.
|
|
Zgadza się. Nie wiem czemu jeszcze w szkołach istnieje fluiryzacja, skoro i tak tego fluoru jest nadmiar wszedzie w pastach do zębów.
|
|
Najlepsza jest Cisowianka lub Muszynianka
|
|
krynka <3 woda dzieciństwa
|
|
nie próbowałam tej wody więc nie podpowiem. Piję cisowiankę, jest dobra i Polska. Dzieciom też daję do picia.
|
|
Nie kupuję. Kiedyś kupowałem. Jednak ostatnio kupuję jedynie jak mam ochotę na coś gazowanego. Albo jak jestem na mieście i nie mam możliwości napicia się wody z kranu Cisowianka w sumie jest ok. Ale raczej stawiam na wode z kranu. Kiedyś miałem obawy przed piciem. Potem jednak dowiedziałem się,że woda z kranu nie powoduje kamieni nerkowych.
|
|
Mówią, że jest lepsza niż butelkowa - to prawda?
|
|
Pasty z fluorem to większość i standard na półkach, ale na szczęście można kupić te bez fluoru, co gorsze wody butelkowane coraz częściej mają niestety dodatek fluoru:( Kasia..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |