Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Znaleziono tablicę rejestracyjną BLM HU33 |
Witam, znalazłam tablicę rejestracyjną o numerze BLM HU33 przy krzyżówkach Sikorskiego/Al Legionów niedaleko Centrum 4 plus, która była w zaspie. 'Zgubę' można odebrać pod numerem telefonu 086 216 66 99, zaś od poniedziałku w wydziale komunikacji w Starostwie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Znaleziono tablicę rejestracyjną BLM HU33 |
blm....
|
|
Ciupaska?Stwarzasz jakąś aluzję do tego,że właściciel jest z okolic Łomży?*****,co za ludzie ;|
|
|
Bardzo Lubię Mieszczuchów ;] _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Blisko Lomży Mieszkam ;-D
|
|
Ale spójrzcie że wiele jest osób mieszkajacych w Łomży (rodowitych łomżyniaków) którzy maja takie rejestracje wlasnie BLM
|
|
Dokładnie, uczepili się tych BLM-ów jak wesz psiego ogona. Jak cię jeden z drugim chu.ju zaje.bany boli tak bardzo ten BLM to kup sobie farbę i przemaluj swoje blachy na warszawskie. Może poczujesz się wtedy lepiej. _________________________________________________________
|
|
Autor: ANTY_BLM (---.lom.netster.pl) Data: 15-01-10 08:49 No nick bardzo przywiązuje do wypowiedzi ... xD
|
|
to pewnie BL to skrót bardzo lubiani? Mam rejestrację BL ale czepianie się kogoś że jest ze wsi to szczyt kołtuństwa gdy 90% mieszka na osiedlach powstałych po wojnie i albo sami sa albo sa potomkami BLM ów Nie wystarczy żyć z odcinania kuponów od pięknej historii miasta Łomża i nia się podpierać wywyższając się . Trzeba samemu pokazać że na miano miasta się zasługuje . Co tymczasem ? W radzie miasta połowa to mentalnie i z wygladu to znani hodowcy drobiu sami łomżyniacy nie znaja historii swojego miasta mamy uniwarsytety? mieszkańcy wstydzą sie regionalnej kultury ( kurpie ) Gdzie poeci , sławni muzycy -gdzie kutralni ambasadorzy miasta? Gdzie zabytki którymi mozemy sie pochwalić ? - miejsca w których stały stoja domki żywcem przeniesione ze wsi Gdzie szacunek do historii własnego miasta ? Gdzie sławny na cała Polske lokalny klub sportowy?( czyżby nie prefbet śniadowo?) więc ciszej nad tą trumną
|
|
Przeciw BLM nic nie mam Sympatyczni ludzie
|
|
ja bym przemalował na warszawszkie ale nie mam krawata pod szyje i tak nie wypada........................................................ MOJA JEDYNA MIŁOŚĆ AGA
|
|
Odebrano zgubę, bo chyba wiem czyje to.
|
|
Nie, nikt do tej pory się nie zgłosił
|
|
tez nic do nich nie mam. ale swiete krowy tez nie sa, zeby sobie zartow z nich nie porobic czasem, jak z kazdego innego ;P Boguszyce Lubią McDonalds ;] :P _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
JA MAM TABLICE BLM!!!!!!!!!!!!! jestem z Lomzy i mieszkam od urodzenia! bagrmosen
|
|
BLM HU beda to miejscowosci w strone zambrowa... mieszkam w jednej miejscowosci polozonej przy tej trasie i widze ze kilku gosci jezdzi z podobnymi tablicami.... tylko inna identyfikacja numerowa.. zanies tablice do wydzialu komunikacji... nie raz blizny! ale nigdy pęknięcie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |