Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MUMY W SKLEPIE Z CICHAMI;) |
Musiałam dodać ten post;) Jest sobie taki sklepik z angielskimi ciuchami 2 gatunku w "białostockim"na przeciwko Galerii.Są tam dwie Panie ekspedientki które po prostu "uwielbiam". Mumy stoją sobie na środku sklepu i po wyjściu każdego klienta, klientki na głos, publicznie się o nim wypowiadają.....Panie ubaw mają po pachy, nagle robi się wesoło.Śmichy chihy...:"no nawet jej nie wystarczyło..nie wzięła ze sobą pieniędzy!....ale popatrz na tamtą....jakie włosy.....hehehehe".W rezultacie przychodząc do sklepu i przeglądając ciuszki klient słucha żartów i wyśmiewania osób które przed chwilą wyszły! a klient tylko się zastanawia......co też miłe Panie Mumy powiedzą przy pozostałych jak opuście sklep;))) ciekawa jestem czy właścicielka wie o tym zachowaniu?bo zakupów się tak odechciewa.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MUMY W SKLEPIE Z CICHAMI;) |
ochodzi o szmateks z używanymi ubraniami?
|
|
KALAREPA a nie umiesz sie odgrysc?;)
|
|
Byłam, wierzę, oprócz tego są bardzo niemiłe, z wielką łaską odpowiadają na pytanie : ile to kosztuje ? Musiałam pytać po kilka razy, bo nie było cen na ciuchach . Drodzy sprzedawcy ! Naprawdę z chęcią się wraca do sklepu, gdzie obsługa jest sympatyczna . To nie dzisiaj odkryte tylko wiadome od zawsze .
|
|
ahh to naprawde mumy;) tępić... trzeba sie zebrać w kilka iść i jak bd komentować to zjechać i sie skończy
|
|
Witam drogie Panie. Zakupy w lupexach to fajna spara i wszystkie dobrze o tym wiemy, przychodza tam różni ludzie, w tym również ludzie z kompleksami, a jeśli ktoś doszukuje sie usprawiedliwień dla siebie i w ten sposób leczy swoje kompleksy, to juz jest jego problem. Sklep na ul. Staffa uważam za najlepszy w Łomzy. Jeśli komuś nie pasuje, proponuję zakupy na ul . Długiej lub w Galerii Stokrotka. UDANYCH SAKUPÓWfionix napisał(a): > ahh to naprawde mumy;) > tępić... > trzeba sie zebrać w kilka iść i jak bd komentować to > zjechać i sie skończy
|
|
Wiecie co Drogie panie, jeśli tak wygląda odpowiedz, jak się domyślam osoby związanej z tym sklepem, To BOJKOT i z 2 tygodnie bez klienta bardzo szybko zastanowi zarówno sprzedających, jak też i właściciela sklepu. W końcu podano adresy sklepów zastępczych.
|
|
Popieram założycielkę postu> Po wejściu do tego sklepu i spojrzeniu na panie ekspedientki od razu przechodzi mi ochota na zakupy. Myślę, że więcej tam nie zajrzę!
|
|
Sklep na Staffa- najlepszy w Łomży ? Pod jakim względem ?
|
|
Az poszlam i sprawdzilam czy rzeczywiscie MUMY. No i wiecie co? MUMY cholera jasna MUMY ,stoja dwie. na środku sklepu .
|
|
Tia....sklep nie jest lumpexem, są ciuchy 2 gatunku lub z outletów - więc jest różnica. Do sklepu nie przychodzą ludzie z kompleksami tylko z kasą, kompleksy mają te dwie Mumy, bo to chyba zazdrość , że są w Łomży dziewczyny i kobiety które mogą sobie pozwolić na takie zakupy.Sklep na Staffa nie jest najlepszy - i głównym powodem tutaj jest obsługa tych kobit. przydałaby się tam jakaś pozytywna , serdeczna i nienarzucająca się młoda dziewczyna, która zna się na modzie i potrafiła by klientce doradzić;) a nie komentować i robić łache z odpowiedzi na pytanie : kiedy będzie nowa dostawa?
|
|
Ja również nie lubię tego sklepu.Ciuchy są tam kiepskie i drogie.Obsługa niemiła.
|
|
hehe musze isc to sprawdzic a jak cos tylko powiedza odrazu w z nimi pojade:P co to za dziewczyny jak malolaty sie zachowuja stoja obgaduja i sie smieja na poziomie gimnazjum a nie powaznych kobiet
|
|
To są właśnie poważne kobiety, juz nie małolaty, ale z tej powagi to im poleciało w drugą stronę . Swoją wyniosłością tylko odstraszają klientki .
|
|
Nie mają co robić,obgadują... He dobrze by było gdyby to przeczytała MUMRAKI.... Może by się ogarnęły jakieś życiowe porażki Maszkaryy he ;p
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |