czwartek, 10 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zakaz prezesa

A co z wrakami na parkingach, które stoją niejeżdżone od kilku lat?
Włodarze spółdzielni winni raz w roku przeprowadzać inwentaryzację naszych osiedli pod tym kątem. Takie auta od razu rzucają się w oczy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zakaz prezesa

zwróccie uwagę ile jest jeszcze wolnego miejsca na terenie parkingu szpitalnego tzn zieleni która mogła by być przerobiona na parking , zeby tak wykorzystać cały plac to było by 2 razy tyle miejsca na parkowanie , wydaje mi sie ze 2 zł za parking bez względu na czas postoju to i tak mało tylko sęk jest w tym ze czasami zapłacisz i niemasz gdzie zaparkować.

p.s. dużą czesc pacjętów szpitala stanowia takzwani mieszkańcy terenów uprzywilejowanych unijnie czyli rolników , dla których 2 zł to majątek bo jak on bedzie za parkowanie płacił toć to skandal i dla tego okupują przyboczne parkingi , ale spokojnie drodzy rolnicy może nie długo wymyśla wam dopłaty do parkingów i bez stresowo bedziecie mogli uzyskać zwrot tych " wielkich" kosztów ...:)

blondi masz racje:)))))))))))))) od 2 m-cy nie moge sie doprosic aby sprzatneki grata!!!!!!!!!!!!!!!!!

bagrmosen

Już ten temat poruszałem na forum 4lomza

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=224312&t=224312

A ja uważam, że dobrze by było wprowadzić nie zakaz, ale objąć strefą płatnego parkowania całą Łomżę , a dla samochodów zarejestrowanych w Łomży wydawać bezpłatne karty parkingowe przypisane do rejestracji.

Po pierwsze firmy zastanowiłyby się czy samochody rejestrować w Warszawie lub Białymstoku (a od tego chyba jest naliczana subwencja drogowa czy jak to się tam nazywa)

Po drugie łomżyniacy podłomżyńscy, którzy tak nie chcą połączenia z miastem dostaną argument że warto nie tylko korzystać z pobliskiego miasta ale równiez do niego się włączyć.

Po trzecie parkingi sa budowane za nasze pieniądze, więc chcę mieć przywilej w ich wykorzystaniu

Po czwarte i najważniejsze - pod moim blokiem 70% rejestracji to samochody "obce" a ja nie mam gdzie zaparkować I TO MNIE DOPROWADZA DO PASJI.

ZAKAZAĆ, WYRZUCIĆ ODGRODZIĆ obojętne aby działało.

Moim zdaniem problemem są też mieszkańcy którzy parkują się na dwóch miejscach parkingowych. No cóż jak inaczej nie umieją, gdzie w tym momencie jest Straż Miejska.

Władza dla ludu!

fruzia a co ty wiesz o rolnikach? ty przecież bladego pojęcia o tym nie masz! nasłuchałaś się jakiś kacopołów od niedoinformowanych głąbów i piepszysz jakieś głupoty o dopłatach!a jak już jesteś taka bystra w temacie to powiedz za co jest te 2 zyle?odkąd w biały dzień obrobili mi pod szpitalem moje autko jakieś dwa wypierdki od tamtej pory ani mi się śni płacić ani grosza!!!

@robzet kup sobie dom i wybuduj ogrodzenie i nikt nie będzie ci parkował i po problemie, twoje argumenty są z d...y pisząc delikatnie sam mam samochód na "blachach" z woj. zachodniopomorskiego i tylko dlatego mialbym ustepowac jakiemuś pajacowi na bl, czy blm bo on mieszka w bloku przy którym akurat jest urząd czy sklep do którego potrzebuje się udać - litości jesteś tak samo "rezolutny" jak prezes perspektywy który wymyślił ten znak

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

auto-moto
Serwis klimatyzacji samochodowych. Napełnianie, odgrzybianie, sprawdzanie szczelności, naprawa.
tel. 509065500
usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble, wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 607098758
różne
Jagody, Grzyby Kupuję. Łomża, ul. Łąkowa 13.
tel.
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org