Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Uwaga!!!! seria kradzieży na ul. Wyszyńkiego |
Wczoraj i dziś z biur na ul. Wyszyńkiego zostały skradzione laptopy. Młody chłopak (wysoki ok. 175 cm, szczupły, szalik na twarzy, ciemna kurtka, kaptur, wiek 16-18 lat) wchodzi zagaduje, chwyta laptop z biurka i ucieka. Dla kamuflarzu stoi grupka małolatów przed całą akcją. Jeśli ktos był świadkiem, coś widział lub coś wie na ten temat proszę o pilny kontakt na mejla janusr1@o2.pl. Nagroda przy pomocy złapania sprawców gwarantowana!!! Hellou
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Uwaga!!!! seria kradzieży na ul. Wyszyńkiego |
997
|
|
Policja powiadomiona dlatego pytam na forum Hellou
|
|
do czego doprowadzila ta PO i jej standardy
|
|
Bierzesz te tabletki, co pan doktor kazał ci brać. Psychozy inaczej nie wyleczysz
|
|
adamos, zapomniałeś dodać, że Balcerowicz musi odejść... już takich rzeczy się chwytasz populistyczny topielcu?! widać dobrze nauki od swoich mentorów pobierasz. tylko pluć potraficie :) wybaczcie offtopa, ale to już przesada... Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
Również doradzała bym uwagę na Wyszyńskiego. Ostatnio byłam świadkiem kradzieży torebki kobiecie. Dzięki reakcji przechodnia gówniarze się przestraszyli i torebkę wyrzucili. Ale kobietka miała małego stresa.
|
|
Moze to gówniarze z pg1 Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Postawic pręgierz na Starym Rynku i publicznie po 50 batów na gołe plecy. Patologia zniknie z ulic.
|
|
Nie wiecie kto stoi za tymi kradziezami?! To adamosxx i jego ekipa z pisu:))))
|
|
Zależnie od wykroczenia ale jestem za łamaniem kołem albo nabijaniem na pal szczególnie recydywistów - wreszcie byłby spokój !
|
|
W MORDĘ ! Ryszard a ty w jakim świece żyjesz ? mamy XXI wiek.
|
|
Za kradzież i rączkę można by obrezać.... Tylko czym PiSowcy by sobie dobrze robili ? ![]() ________ Malachit
|
|
Jak już mówicie o tych ciekawych karach, nabijanie na pal, łamanie kołem, kara chłosty to zaczął bym od Adamosx i jego pisu. Chciał bym zobaczyć jego minę po wyborach ;)
|
|
Tak, szłyszałam o tym. Kiedyś to było bardzo spokojne osiedle , a teraz ? Kiedyś szłam razem z straszą koleżanką za Polo i zaczęło za nami iść 2 facetów, głupie komentarze itp. Na szczescie ktoś szedł z drugiej stron i nic sie nam nie stało. Jak najszybciej weszliśmy do sklpeu KAŚKA, a ci faceci zaczęli gadać, zebysmy zaczekały itp. kiedy wyszłysmy ze sklpeu strasza pani zaczęła krzyczeć, że właśnie ci faceci ukradli jej torebke . Faceci ? Gówniarze 16 lat. Te całe huliganstwo to z JANTARU i z pg1 .. ;/
|
|
...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |