Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
partner na studniowke |
pilnie potrzebuje partnera na studniowke 23 stycznia !!! Musi być wysoki i przystojny i musi miec czasny garnitur i biała koszule !! prosze o pomoc ! bardzo pilne!! dziekuje :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: partner na studniowke |
dobrze trafilas, to wlasnie jaaaa hehe. Pozdrawiam
|
|
hehehe a może ciasny garnitur? ;p Czyżbyś była z drzewnej?:> ;P
|
|
***** czarny miał byc!!!
|
|
A moze byc garnitur od komunii? Jest ciasny!
|
|
a ile płacisz????
|
|
[B]COŚ CZUJĘ, ŻE TO BĘDZIE TEMAT STYCZNIA[/B] :D :D :D _________________________________________________________
|
|
czarny nie ciasny !! I nie od komuni i z bierzmowania tez nie okej;p
|
|
Powodzenia :)
|
|
fotka na maila i się pozastanawiamy:)
|
|
daj linka do NK ! zobaczysz ilu sie zgłosi i sama bedziesz mogla wybierac Łomża leży na Mazowszu !
|
|
desperados :P Wszystko się zgadza ,ale jestem zajęty tego dnia.Przykro. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
no kurde;p heehe nikt nie kupi kota w worku.. facet bedzie przystojny a poszukujaca bedzie bardziej przystojniejsza od niego ehehhehe meska uroda:D dawaj linka do swoich galeri to pogadamy.. A byl jescze taki temat ze ktoras, typka z samochodem chciala:d hehe tak wiec.. pisz bo co i jak:d nie raz blizny! ale nigdy pęknięcie
|
|
JA JESTEM CHĘTNY M 1,74 CM WZROSTU...........BLIŻSZE INFO NA EMIALA Platon50@wp.pl
|
|
Witam Serdecznie Jestem chętny, mam doswiadczenie w byciu partnerem na wszelakich imprezach. Mam garnitur (w temacie : http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=208710&t=208710 mozecie zobaczyc dokładnie jaki;) ) Posiadam eleganckiego forda focusa ktory wrócił z warsztatu Mój tatus jest maklerem giełdowym więc stac mnie na dwie róże dla Ciebie dla mamy a dla taty tez kupic kwiatek ? ( oczywiscie do zwrotu po 100dniówce ) Co do białej koszuli, miałem takową - lecz po weselu została orzygana. Poprosiłem taty o przywiezienie proszku do prania lecz on ( wybitny ekonomista) wybrał proszek który cechuje się największą uzytecznoscią całkowitą (czyt. z przeceny) był to niestety proszek Perwol black magic. Jesli chodzi o mnie to: -jestem zaje*isty - matka się nie puszczała (ojciec tak twierdzi) - felgi w focusie są 15 calowe Jesli jestes zainteresowana proszę o kontakt! Z porazaniem W.Warzysnki - przyszły współwłasciciel eleganckiego focusa ( kiedy po pijaku podsune ojcu dokument, wmówie mu ze to blankiet przelewu mojego kieszonkowego na konto)
|
|
Prosimy o zdjęcie. Jakbym nie miał na drugi dzień to bym może poszedł :>
|
|
Kamila ja moge isc
|
|
jakie szybkie odpowiedzi hahaha
|
|
sebo19 a co na to princessa ?
|
|
dziewczyno daj maila
|
|
Młody sexowny ambitny chyba sobie jaja robisz;) ?
|
|
Ja mam czasne skarpetki.
|
|
3 garnitury mam i w żadnym nie idę
|
|
Ja chyba znam koleżankę ;)
|
|
ja też mogę iść ;)) ale tak jak pisali poprzednicy daj fotkę swoją ;P musimy zobaczyć jaka z Ciebie gwiazdeczka ;P
|
|
chociaż napisz które liceum ?
|
|
ja tez bym z checia poszala na studniowce hehe
|
|
|
k2m hehe szukała 1 a znalazła 20+ :D ciekawa jaka by była reakcja ludzi hehe panna przychodzi z 20 typami ;D i wszyscy w czarnych garniakach :D
|
|
A co.!;p hehhe tak sie bawi Łomża hahahhaaha nie raz blizny! ale nigdy pęknięcie
|
|
haha zapewne na chat łomżyński też poszło ogloszenie? masz w czym wybierać tutaj każdy jest przystojny i bogaty
|
|
O ***** jaki żal :O Ciekawe jaka byłaby reakcja tych 20 panów kiedy okazałoby się,że autorka tematu urodą nie grzeszy :D
|
|
Ciekawe jaka byłaby reakcja tych 20 panów kiedy okazałoby się,że autorka tematu urodą nie grzeszy :D Poszliby razem pić ! :D _________________________________________________________
|
|
|
nr.tel. 605621269
|
|
Z skąd to takie idiotki się biorą ze albo na wesele albo na studniówki chłopaków szukają na 4lomza,przecież to kicha jak nie wiem.Nie umiesz sobie chłopaka znaleźć dziewczyno.
|
|
jeju a moze nie ma wrrod znajomych kolegi z ktorym mogła by pójść
|
|
to co to za dziewczyna co kolegi nawet nie ma hehe nieee no dobre to bylo, niedlugo to nie bedzie 4lomza.pl tylko szukacz.pl, szukam chlopaka z plazy, na 100-dniowke, dziewczyny z przystanku, partnera na wesele ciekawa jestem kogo jeszcze beda szukac, matki dla dzieci, meza, zony? Nie wiem moze kesiedza hehe
|
|
mandrzejczuk założ temat szukam swojego rozumu;) może ktoś znalazł i ci odda :)
|
|
do latodurex :D (********* ksywa ) a my się skąd znamy ??
|
|
nie znamy sie
|
|
ta to skąd znasz mój opis z n-k
|
|
przysnil mi sie
|
|
Przecież ona nie szuka męża ani nawet chłopaka, tylko partnera na jeden wieczór, który nie musi być bogaty . Ważne, żeby fajnie się prezentował, umiał tańczyć i odpowiednio się zachował . Moim zdaniem nie powinien za to dostać pieniędzy . Idzie za darmo na elegancką imprezę . Dziewczyna i tak sporo musi wybulić, bo przecież płaci też za osobę towarzyszącą i odpowiada za jej zachowanie . To jej ryzyko, bo często zdarza się, że taki osobnik natruka się, zrzyga i śpi pod stołami . Dziewczyna potem wstydzi sie przed nauczycielami i koleżankami za niego . A to, że w taki sposób szuka, to nic nienormalnego . W dużych miastach już od dawna tak jest . W szkołach działają nawet specjalne agencje, które kojarzą pary na taki wieczór . Nie każda musi przecież mieć chłopaka , a nawet o kolegów czasem ciężko, jeśli w klasie jest duża przewaga dziewczyn . Często też dziewczyny pochodzą z takich środowisk, że wśród ich znajomych nie ma chłopców . Poza tym chłopcy często gęsto też mają z tym problem . Nie wszyscy są śmiali wobec dziewczyn . Bardzo dużo takich siedzi w internecie i tutaj rżną bohaterów, a w rzeczywistości nigdy słowa by z dziewczyną nie zamienił . Podsumowując temat, nie próbujmy wyśmiewać nikogo, kto w tym momencie jest w desperacji i podejmuje różne próby, aby iść z kimś na jedyny taki bal w życiu . To jest tylko ich ryzyko . Ten , kto idzie jako osoba zaproszona nic nie traci . Bo co może stracić ? Wspaniały wieczór przed telewizorem czy komputerem ? Jeśli mimo wszystko stwierdzi, że nigdy więcej, to i tak żadna to strata .
|
|
Zgłaszam się na ochotnika. - potrafię tańczyć - 182cm wzrostu - wyjściowy wygląd (czyt. przystojny:) - pełnoletni - szarmancki - z poczuciem humoru - Warszawa (wwo mogę wyruszyć w Polskę:) będziemy się dobrze bawić. Studniówka będzie uratowana;) a.maks@wp.pl Pozdrawiam
|
|
September2008 zalozylam, ale znalezli tylko twoj ;)))
|
|
na allegro wystawcie swoje usługi :] ...
|
|
studniówka elegancka impreza? hmm;) na marginesie ja mam 188 cm który da więcej:P
|
|
Na studniówce traci się dziewictwo więc dziewczyna ma okazje wybrać z kim przeżyje ten pierwszy raz ;) Pozdro 600
|
|
|
ilu singli się znalazło
|
|
trzeba otworzyć w Łomży klub na singli ;)
|
|
druga Agness??
|
|
Z reguły są to eleganckie bale, ale oczywiście nie wszędzie potrafią . Dużo zależy od szkoły . W porządnych szkołach stawiane są wymogi ucniom i rodzicom, według których organizuje się ten bal ( chodzi o samą formę balu studniówkowego, gdzie ważna jest tradycja, obowiązujący strój, pewien schemat zachowań, odpowiednia do okazji i na pewnym poziomie oprawa muzyczna i dekoracje ). Nie może to przecież być jak wesele w Budach czy dyskoteka w Milano ( nie obrażając żadnego z tych miejsc, bo jak widać na nie jest zapotrzebowanie, ale chciałam zwrócić tu uwagę na pewną różnicę stylu organizowanych imprez ) . Wszystkie te imprezy różnią się od siebie ogromnie . I bardzo dobrze, powinny się różnić . Studniówka to studniówka, a raczej bal studniówkowy, który powinien być balem . I jeszcze rada dla dziewczyn . Nie róbcie z siebie starych bab . Bądźcie bardziej dziewczyńskie niż babskie, bo to Wam doda właśnie urody . Mowa m.i. o misternych fryzurach, które normalnie są wam jak najbardziej obce . Poza tym wiele z nich tańcząc Poloneza na niebotycznie wysokich szpilkach, które kupiły na tę okazję kuśtykają, śmiesznie podskakują lub w ogóle idą na sztywnych nogach . W połowie imprezy tańczą boso . Trudno to więc nazwać elegancją .
|
|
nie kazdy ma takich kolegow ktorzy sie nadaja do wyjscia he
|
|
23 stycznia Studniówka nie odbywa się tylko w Ekonomiku, np i w Wecie, zapewne i w innych szkołach. Słabe Twoje te WNIOSKOWANIE :D A tak na marginesie nie założyłaś, że mogła iść do szkoły rok wcześniej lub "kiblować". A imię rzecz nabyta dzisiaj Zdzisia jutro Krysia. Ma jedno zdjęcie osoba podana przez Ciebie, więc nie widzę tego "księcia" i zablokowanej galerii. Mogłaś bez powodu "obsmarować" biedną dziewczynę. hmm... bezsensowne te Twoje założenia :D Ale kombinuj :D ...
|
|
Kamila D ma ukryta liste szkol na naszej klasie.
|
|
Hej :) dzieki ze tak odpisujecie na moj temat ale ja naprawde szukam partnera, zostało niewiele czasu wiec szukam kogos na powaznie a nie robie sobie zarty!! A co do imienia to podałam inne jak kolega zauwazył :p mam na imię Monika i jestem z Ekonoma:p a moj e-mail to monique.91@o2.pl Jesli ktos jest naprawde zainteresowany spedzic miło wieczor to prosze przeslij mi link do konta na nasza-klasa.pl :p Napewno nie jestem taka jak tu wiele osob piszee;p i kolegow tez mam ale zaden sie nie nadaje :) To jest moj wyjatkowy bal i chciałbym go spedzic z kims fajnym :p pozdrawiam:)
|
|
Do Lukanumber1 : czy wszyscy faceci są przystojni ? poziom Twojego rozumowania jest ,,wybitny '' i świadczyć może jedynie o tym, że oprócz Twojej rzekomo powalającej atrakcyjności nie jesteś w stanie niczego zaprezentować ...
|
|
Nie wiem czemu czepiacie się biednej dziewczyny. A TY wyślij w końcu nam swoje zdjęcie to wtedy będzie łatwiej zdecydować i ludzie przestaną Cie obgadywać,że jestes brzydka. WKS
|
|
bardzo ładny uśmiech na głównym zdjęciu gwiazdeczko i te blond włosy ;P
|
|
"To jest moj wyjatkowy bal i chciałbym go spedzic z kims fajnym :p pozdrawiam:)" to chłop!!!! hahaha
|
|
Wobec tego Gwiazdeczka zrobił sobie jaja, a największe tej Monice ( może nie chciała z nim iść )
|
|
przeczytaj to jeszcze pare razy moze zamiast "ś" wpisałam "s" to tez bardzo wazny bład !! Podałam e-maila wiec tych naprawde zainteresowanych zapraszam tam :) Wyslij mi swoje zdjecie i napisz cos o sobie :) a ja sie odezwe :) P.S "dzieki ze tak odpisujecie na moj temat ale ja naprawde szukam PARTNERA" - nie szukałabym partnera gdybym była facetem! Czytaj uwaznie a nie zwracasz uwage na małe pomylki !
|
|
przepraszam ;/
|
|
mnie sie wydaje, ze to facet, i zbiera zdjecia ;) z ta pomylka sie wydalo haha
|