Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego |
Policja w Łomży nie zrobi w końcu porządku z instruktorami nauki jazdy, którzy jeżdżą z "L-ką" na dachu. Z tego co mi wiadomo L na dachu można mieć przyczepioną tylko w sytuacji gdy kieruje kursant a nie instruktor. Nie byłoby w tym nic złego gdyby nie fakt, że połowa Łomżyńskich instruktorów sama idealnie nie jeździ (zajeżdżanie drogi, brak kierunków itp, itd.). Dziwię się policji bo oni w większości usiłują tylko zarobić na kierowcach a z tak dobrej okazji do zarobku nie korzystają (za L na dachu bez kursanta grozi 300 zł mandatu). Podobna sytuacja jest z L-kami przyjeżdżającymi z większych odległości od Łomży jeżdżą po kilka osób gdzie w samochodzie powinien znajdować się co najwyżej jeden pasażer i to tylko pod warunkiem, że jest kursantem. Może policja w Łomży nie zna tych przepisów to podpowiadam. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego |
To skoro to ci tak bardzo przeszkadza to idź na komendę i wyznaj swoje żale. A nie zakładasz bezcelowy i bezsensowny wątek na forum, który nic nie wnosi.
|
|
haha a ja mysle ze wnosi , co do wypowiedzi i pytania czemu ?to moze dlatego sie niezajmuja bo niektórzy policjaci ( nietylko w łomzy) sami sa instruktorami :) ot dlaczego
|
|
liliana :)))) prawda! bagrmosen
|
|
Wnosi? ciekawe co? rozżalanie się na forum internetowym nie zmieni sytuacji jak jest. Wszyscy tacy mądrzy: narzekać to jest komu, ale zrobić by było inaczej, podjąć jakieś działania w tym celu to już nie ma komu. Każdy by tylko narzekał jak to mu źle, jak to inni są źli i niedobrzy. Zacznijcie coś robić w końcu a nie siedzicie na tyłkach i tylko obserwujecie i narzekacie.
|
|
Dzwonienie na policję z tym i innymi problemami nic nie daje bo osoba siedząca przy telefonie informuje mnie, że nie będzie się tym zajmować (poważnie tak powiedział). To po co do niech dzwonić?
|
|
ale jak ktoś zadzwoni że ktoś zaparkował auto na zakazie to od razu patrol wysyłają. paranoja
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |